Indboforsikring

Gennem vores samarbejdspartner Købstædernes Forsikring kan vi tilbyde en attraktiv indboforsikring.

Udover selve indboforsikringen får du også ansvarsforsikring, retshjælpsforsikring og psykologisk krisehjælp.

Du er også dækket, hvis du bliver udsat for identitetstyveri. Eksempelvis kan du få hjælp og rådgivning i situationer, hvor andre har optaget lån i dit navn ved hjælp af et stjålet cpr-nummer.

Tilsammen danner forsikringerne en tryg ramme om din og din families hverdag. 

Et par flytter ind og hænger billeder op

Det dækker forsikringen

  • Indboforsikring
  • Ansvarsforsikring
  • ID-sikring
  • Retshjælpsforsikring

Sådan er du dækket

Med indboforsikringen har du som hovedregel ret til erstatning, hvis dine ting bliver stjålet eller beskadiget som følge af indbrud, brand- eller vandskade.

Ansvarsforsikringen, der er en del af indboforsikringen, dækker, hvis du eller andre i husstanden kommer til at forvolde skade på andre personer eller deres ting.

Med retshjælpsforsikring, som del af din indboforsikring, dækkes omkostninger i forbindelse med visse private retstvister.

Med ID-sikring er du både dækket, hvis du vil forebygge eller bliver udsat for identitetstyveri.   

Tilvalgsdækninger til din indboforsikring

Cykeldækning
Cykeldækning er et tilvalg til indboforsikringen. Det betyder, at du kan fravælge denne, hvis du ikke ønsker den, f.eks. hvis du kører på en gammel cykel, hvor risikoen for tyveri er mindre, og derved spare penge på din indboforsikring. Hvis du så køber en ny cykel, kan du altid få tilføjet dækningen ved at kontakte Købstædernes Forsikring.
Udvidet elektronikdækning

Med en udvidet elektronikdækning er alle husstandens elektriske apparater dækket ved pludselige skader og funktionsfejl. Du er sikret en nyværdierstatning, hvilket vil sige, at du får mulighed for at erstatte gammelt med nyt i fire år fra købsdatoen. Det gælder også apparater, der er købt, inden dækningen træder i kraft.

Dækning ved pludselig skade
Med en dækning ved pludselig skade får du erstatning for pludselige skader, som ikke er omfattet af den almindelige indboforsikring. En pludselig skade er f.eks., at et udstikkende søm river hul på din skindjakke, eller at du taber dine briller. Der er altid selvrisiko på denne dækning.
Årsrejseforsikring

Med en årsrejseforsikring er du dækket på alle typer af ferierejser - uanset om du daser på stranden, tager den sorte piste eller vandrer i bjergene. Forsikringen dækker ferierejser op til 60 dage i hele verden og dækker hele husstanden året rundt. Du kan vælge at udvide årsrejseforsikringen med en afbestillingsforsikring. Den dækker, hvis du bliver syg eller kommer til skade og derfor ikke kan komme afsted på den planlagte rejse.

Kæledyrsforsikring

Med en kæledyrsforsikring har du råd til at behandle dit kæledyr godt. Det kan være dyrt at få kæledyret behandlet hos dyrlægen, men med den rette forsikring er det ikke dyrlægeregningen, der skal afgøre, om din kæledyr skal behandles.

Læs også

En dansk villa set fra haven

Husforsikring

Sikring for skader på dit hus

Et par overtager nøglerne til deres nye bolig

Ejerskifte­forsikring

Dækning, hvis din nye bolig viser sig at have skjulte fejl

En familie med mor, far og to børn kigger glad ind i kameraet

Kundeprogram

Nordik

Jo mere du samler, jo flere fordele

Rækkehuse i brune mursten med små haver foran

Skal du købe bolig?

Få gode råd til boligkøbet

Vil du høre mere om, hvad vi kan gøre for dig?

Ring til os på

76 97 80 00

... eller send en besked