To kvinder ved et kontorbord som kigger ind i en computerskerm.

Dit første job

Når du får job, betyder det samtidig en ændring i din økonomi. Måske går du fra et liv som studerende på SU til en indtægt, der åbner op for nye muligheder. Det er en rigtig god lejlighed til at gennemgå din økonomi og dine forsikringsbehov.

Nyt job - nye fremtidsmuligheder

Når du har fået job, er der større mulighed for at spare op til fremtidige investeringer. Jo tidligere du starter en opsparing til f.eks. bil og bolig, og jo tidligere du begynder at sætte penge ind på en pensionsopsparing, desto tidligere kan du gøre dine ønsker for fremtiden til virkelighed. Vi står klar til at hjælpe dig.

Nu gik det hele lige så godt... 

...og det bliver det forhåbentlig ved med! Men selvom du har landet det gode job og har fået større økonomisk råderum, så er det en god idé alligevel at overveje "hvad nu hvis". Vi anbefaler, at du tilmelder dig en A-kasse - så er du sikret dagpenge, hvis du skulle være så uheldig at miste dit job. Husk at du skal have været medlem i 12 måneder, før du er dækket. 

Få også gennemgået dine forsikringer, så du er sikret, hvis uheldet er ude. Du har f.eks. mulighed for at tegne en Lønsikring, der udbetaler op til 80 % af din bruttoløn i op til 12 måneder, hvis du mister dit job.

Legetøjsbil og stakke af mønter

Er der langt til jobbet?

Hvis du har lang vej til din arbejdsplads (eller du bare har besluttet dig for, at NU er det tid til at få dig en bil), så tal med os dine muligheder.

Læs mere om billån
En blå baggrund

Få rådgivning der er til at forstå

Kontakt os og hør mere