Billån

Det er en relativt stor investering at købe ny bil, og der er mange udgifter forbundet med at eje en bil. Såvel typen af finansiering som den daglige drift af bilen vil påvirke din økonomi i flere år, og det er derfor vigtigt, at du vælger såvel den rigtige bil som den rigtige finansiering.

Billån eller tillægslån?

Hvis du har friværdi i din bolig, har du mulighed for at optage et tillægslån. Tillægslånet kan være billigere end et billån, og du bestemmer selv, hvad du bruger det til, f.eks. køb af bil. Beregn tillægslån her.

Og hvad så med renten?

Du behøver ikke at have sparet op til udbetalingen, men jo større sikkerhed du kan stille for lånet, jo lavere rente betaler du. Husk dog at det ikke er nok at se på renten, når du skal låne penge – det er nemlig ikke nødvendigvis lånet med den laveste rente, der er det billigste. Det skyldes, at der ofte er omkostninger og gebyrer forbundet med at låne penge. F.eks. et gebyr for at etablere lånet eller et månedligt administrationsgebyr.

Derfor bør du vurdere lånetilbuddet på baggrund af de årlige omkostninger i procent (ÅOP), som tager højde for alle gebyrer, renter og andre udgifter, som du skal betale i forbindelse med lånet. Jo højere ÅOP’en er, jo dyrere er lånet.

En elbil i græs

Spar penge med miljøbillån

Renten på miljøbillånet ligger 0,5 %-point under den almindelige billånsrente, hvilket gør det billigere for dig, der gerne vil køre grønt.

Læs om miljøbillån

Vi forsikrer også din bil

BankNordik tilbyder naturligvis også forsikringer, så du kun behøver at gå ét sted, når du skal finansiere og forsikre din bil. Vores bilforsikring kan tilpasses med en række tilvalgsdækninger, så den passer til dine behov.

 

Billigere billån

Hvis du er kunde i vores fordelsprogram, kan du få et billån til en endnu lavere rente. Med fordelsprogrammet Nordik får du konkrete fordele og økonomiske besparelser, når du samler dine bankforretninger hos os. 

 

Læs også

En familie med mor, far og to børn kigger glad ind i kameraet

Kundeprogram

Nordik

Jo mere du samler, jo flere fordele

En blå baggrund

Drømmer du
om ny bil?

Tal med os om finansieringen