MobilePay - overfør
penge nemt og sikkert

Med MobilePay kan du sikkert og nemt overføre penge med din smartphone uden at kende modtagers kontonummer og uden brug af NemID-nøglekort. MobilePay kobler et kontonummer til et mobilnummer - derfor behøver du kun at kende modtagerens mobilnummer, når du skal overføre penge.

Sådan får du MobilePay

For at bruge MobilePay skal du hente appen i App Store, Google Play eller Windows Store. Når du har oprettet dig med NemID, så er du klar til at overføre. Du bruger kun NemID denne ene gang.

Med MobilePay-appen kan du lave overførsler, hvor du før i tiden ville have brugt kontanter. Har du lagt penge ud for f.eks. en middag, kaffe eller biografbilletter, kan du hurtigt og nemt minde andre om det. Og du har altid et godt overblik over dine mobilbetalinger.

 

Hvor mange penge kan du overføre?

Når du får MobilePay, kan du hver dag handle og betale med mobilen for op til 10.000 kr. – så længe du har penge til rådighed. Mange butikker i Danmark tilbyder nu også betaling med MobilePay, så du kun behøver mobilen for at kunne handle ind. 

Betal dine abonnementer med MobilePay

MobilePay Abonnementsbetalinger gør det nemt at komme i gang med betalingen for et nyt abonnement. Ét swipe er nok til at sikre den faste betaling for f.eks. mobilregningen, streamingtjenesten eller avisabonnementet.

Læs også

En kvinde sidder ved et skrivebord med sin computer og taster på en lommeregner

Hold styr på dit budget

En familie med mor, far og to børn kigger glad ind i kameraet

Kundeprogram

Nordik

Jo mere du samler, jo flere fordele

Skal vi hjælpe dig videre?

Ring til vores Kundeservice på

76 97 80 00

... eller send en besked