To teenagepiger lytter til musik på et sæt hovedtelefoner og smiler

NordikUng

Til dig mellem 13 og 17 år

Er du mellem 13 og 17 år, og vil du gerne have din egen konto med Mastercard, så er NordikUng lige noget for dig. Med en NordikUng-konto får du gode renter og gratis muligheder.

  • NordikUng konto med frihed til at hæve og sætte ind hvornår du vil

  • Mastercard Debit Standard til betaling i butikker og på nettet

  • Netbank Ung så du kan gå i banken, når du har lyst 


En konto til forbrug og opsparing

Med NordikUng-kontoen får du et godt sted til lommepenge, konfirmationspenge eller lønnen fra fritidsjobbet. En NordikUng-konto giver mulighed for god rente, og der er ingen binding – dvs. at du kan sætte ind og hæve, hvornår du vil. Du kan altså både bruge den til forbrug i dagligdagen og til opsparing, hvis du for eksempel skal spare op til en rejse, en mobil, en computer eller andre større ting, som du ønsker dig.

Betalingskort til NordikUng-konto

Du har mulighed for at få et Mastercard Debit Standard til din NordikUng-konto. Kortet kan du bruge i de fleste butikker, restauranter og netbutikker. Fordelen ved kortet er, at du ikke behøver at have mange penge i kontanter, og at du ikke kan hæve mere end det beløb, der står på din konto.


Få overblik med Netbank Ung

Med Netbank Ung fra BankNordik kan du gå i banken, når det passer dig. Med Netbank Ung kan du nemt se saldoen på dine konti og overføre penge mellem egne konti. Du har mulighed for at få Netbank Ung til din computer eller tablet eller Mobilbank til din smartphone. Netbank Ung er gratis for dig, når du er NordikUng-kunde. 

Læs også

Personligt billede på et mastercard.

Design dit eget Mastercard

BankNordik giver dig mulighed for at designe dit eget kort med et billede du selv vælger. Det kan være af din kæreste, dig selv eller noget helt tredje. Du kan også vælge et af de mange billeder, som vi stiller til rådighed. 

En gruppe unge sider sammen på en café og smiler

Fra NordikUng til NordikSolo

Når du fylder 18 år, vil du få et tilbud om at blive en del af NordikSolo. Med NordikSolo har du alle muligheder for at have overblikket over dine penge – så kan du koncentrere dig om dit liv i stedet for din økonomi.

Kontakt os, så hjælper vi dig

Ring til os på 

76 97 80 00

... eller send en besked