Forestil dig en bank, hvor du er VIP kunde

Forestil dig en bank, som er der, når du har brug for den. Som er på, når du er på. Hvor din rådgiver ikke er 30 år ældre end dig, men forstår dig, din hverdag og dit behov. Det er Ungdombanken.

En ung mand laver parkour

I Ungdomsbanken tager vi udgangspunkt i dig mellem 18-28 år. Ungdomsbanken er skræddersyet til dig som ung kunde, så vi kan møde dig der, hvor du er, og når du har behov for os.

Hvad enten du skal til at flytte hjemmefra, er studerende, i arbejde eller står over for køb af din første bolig, så er vi der til at rådgive dig med udgangspunkt i netop din situation.


Kvinde holder møde med banken online

Hold møde med os hjemmefra

Du skal ikke bruge tid på transport, når du vil mødes med os. Du kan nemlig mødes med din rådgiver online - lige dér hvor det passer dig bedst. Om det er ved køkkenbordet, i sofaen eller noget helt tredje, blander vi os ikke i. 

Book møde

Mere end en bank

Vi vil gerne høre fra dig, høre din mening og vejlede dig. Vi vil gøre din hverdag lettere, så du kan bruge energien på det, der har betydning for dig.

Vi er her for at hjælpe lige netop dig, og vi er der, når du har brug for det. Med os har du altid nogen, du kan stille spørgsmål til - både de kloge, de sjove, de velovervejede og alle de andre ind i mellem. 

Vi mødes online - via computer, tablet eller mobil. Hvis du foretrækker at SMS'e eller sende os en e-mail, er du selvfølgelig også velkommen til det.

En gruppe unge sider sammen på en café og smiler

Få alt det bedste med NordikSolo

I Ungdomsbanken bliver du VIP kunde i banken og får en masse gratis tjenester og fordele. Vi kalder det NordikSolo!

  • Rentefordele på udvalgte ind- og udlån
  • Gratis Mastercard Debit Standard og Visa/Dankort
  • Gratis Netbank
  • Gratis oprettelse af lån eller kredit op til 50.000 kr. (kræver almindelig kreditvurdering)
  • Intet kontogebyr eller kreditprovision
  • Gratis hævning af euro i BankNordiks pengeautomater