Investeringsforeninger

Vil du have eksperter til at håndtere dine investeringer? Ønsker du at investere i sektorer og geografiske områder, som du ellers ikke har adgang til som almindelig privat investor? Og vil du begrænse risikoen for tab ved at sprede din investering over flere værdipapirer?

Så er det en fordel for dig at investere gennem investeringsforeninger, hvor professionelle forvaltere investerer dine og andre investorers penge.

Investér i en verden af muligheder

BankNordik har blandt andre en samarbejdsaftale med investeringsforeningerne BankInvest og Sparinvest, som begge udbyder en lang række investeringsforeninger med hvert sit fokus.

Det betyder, at du får adgang til at investere i mange forskellige, spændende områder – både geografisk og på specifikke brancher. Ønsker du at kombinere en stabil investering med en socialt ansvarlig profil, har du også mulighed for at vælge investeringsforeninger, som tilbyder etiske investeringer.

Investeringsforeninger dækker de fleste behov

Nogle investeringsforeninger egner sig bedst til almindelig opsparing og pensionsopsparing. Andre investerer i brancher og papirer, som erfaringsmæssigt indeholder store gevinstmuligheder – og tilsvarende risiko. Og så er der de investeringsforeninger, der egner sig bedst til kortsigtede investeringer med meget lav risiko for kursudsving undervejs.

Læs også

En ung mand sidder på et moderne kontor

Servicemuligheder

Til dig der investerer i udvalgte investeringsforeninger i BankNordik.

En mand har sin netbank fra BankNordik åben på computer, tablet og smartphone

Handel i Netbank og Mobilbank

Du kan spare penge ved at handle online.

En sparegris står på et træbord

BankInvest Optima

Investeringsforening som alternativ til en opsparingskonto – uanset beløb.

En blå baggrund

Skal vi investere for dig – eller vil du hellere selv?

Kontakt os, så finder vi den bedste løsning til dig