Kom godt i gang med pension

Pension er et spørgsmål om tryghed for dig og din familie – både nu og i fremtiden. Hos BankNordik kan du sammensætte din pension på mange måder, men det handler først og fremmest om at finde den løsning, som dækker dit behov.

Vidste du for eksempel, at pension ikke bare er et spørgsmål om at bevare en god økonomi, når du bliver ældre? Det er i lige så høj grad et spørgsmål om tryghed her og nu – både for dig selv, men også for din familie. Den tryghed har du mulighed for at opnå ved at tilknytte forsikringer til din pensionsordning.

Husk at forsikre det vigtigste

Du har en lang række muligheder for at tilknytte forsikringer til din pensionsopsparing, som sikrer økonomisk hjælp, hvis uheldet skulle være ude, og du bliver ramt af alvorlig sygdom eller dør i en tidlig alder. Især når du er ung, og måske har familie med børn, er det meget vigtigt, at der er styr på forsikringsforholdene.

Den rigtige løsning – for dig

Uanset hvilken model du vælger, kan vi hjælpe dig med at sammensætte den rigtige løsning, så du kan komme godt i gang med din pensionsopsparing og relevante forsikringer.

Og når pensionsalderen nærmer sig, står vi parate med rådgivning om, hvordan dine pensionsmidler udbetales mest fordelagtigt, samt hvordan samspillet med de offentlige ydelser forløber bedst.

Et ældre par cykler i en park

Tjek på din pension?

BankNordiks dygtige rådgivere gennemgår mulighederne og finder sammen med dig frem til den pensionsopsparing, som du har mest glæde af.

Book et pensionsmøde
En blå baggrund

Hvordan vil du leve, når du går på pension?

Lad os finde den bedste løsning til dig