Grafer for aktiekurserne går op og ned foran stabler af mønter

Kom godt i gang med investering

Du har en lang række muligheder, hvis du gerne vil i gang med at investere.

At investere i værdipapirer (som f.eks. aktier og obligationer) kan være et interessant supplement til en opsparingskonto. Især med de lave renter, som har været vilkårene de seneste mange år, har der ikke været meget fortjeneste at hente, hvis dine penge har stået på en konto.

Her kan investering være en mulighed for at give dig et bedre afkast af dine penge – og bemærk at vi siger ”kan”, for der er selvfølgelig en risiko forbundet med at investere.

Der findes mange forskellige investeringsmuligheder, og du kan vælge, om du vil investere selv, om vi skal gøre det for dig, eller om vi skal gøre det i fællesskab. En afgørende faktor i den forbindelse er, i hvor høj grad du selv ønsker at følge med i udviklingen på de finansielle markeder – herunder også hvor meget tid du har mulighed for at afsætte til det.

Derudover har det også en betydning, om du ønsker at investere din pensionsopsparing eller dine frie midler, dvs. penge du har stående på en konto.

Det første skridt

Så hvad gør du, hvis du gerne vil i gang med at investere? Vil du gøre det selv, eller vil du have os til at hjælpe dig? Skal du vælge aktier, obligationer, investeringsforeninger eller noget helt andet? Og hvordan er reglerne i forhold til SKAT?

Vi har samlet en masse relevant information om de forskellige investeringsmuligheder, så du kan føle dig bedre klædt på, inden du begynder at investere. Din rådgiver står selvfølgelig også klar til at hjælpe dig.

Hvordan ønsker du at investere?

En rødhåret kvinde arbejder ved sin computer

Du investerer selv

Kort men godt om de forskellige typer af værdipapirer, du selv kan investere i.

Martin fra BankNordik tager i mod kundernes opkald

Vi investerer sammen

Vi kommer med anbefalingerne, du træffer beslutningen.

En ældre dame får hjælp til sit budget

Personlig PensionsPleje

Investering af din pensionsopsparing over 750.000 kr. 

Vil du høre mere om, hvad vi kan gøre for dig?

Ring til os på

76 97 80 00

... eller send en besked