Nyt realkreditlån fra Totalkredit

Drømmer du om at blive boende i din bolig i mange år endnu? Ønsker du et fleksibelt lån med fast rente og har du friværdi i boligen? Så kan Totalkredits Fastrente+ være noget for dig

Ingen afdrag i op til 30 år

Hvis du har nok friværdi i din bolig, og ønsker mere end 10 år uden afdrag, får du masser af fleksibilitet og sikkerhed med det nye realkreditlån, Fastrente+, fra Totalkredit. Du kan låne op til 75 % af din boligs værdi. Og når din bolig er belånt med højst 60 %, kan du vælge afdragsfrihed i helt op til 30 år i alt.

Lån, som altid passer til dit liv og dine planer

Med et Fastrente+ kender du renten i hele lånets løbetid, og du kan udnytte friværdien i din bolig, så du kan blive boende mange år endnu – og samtidig realisere dine drømme og planer.

Måske har du lyst til at nyde livet lidt mere i en periode, spare lidt flere penge op til din pension eller afdrage på dit lån og på den måde spare endnu mere op i din bolig? Eller måske har du lyst til at gøre noget helt andet, som er vigtigt for dig.

Vælg selv, om du vil afdrage

Når lånet er højst 60 % af din boligs værdi, kan du hvert kvartal – mod et gebyr – vælge, om du vil afdrage på lånet eller hellere være fri. Hvis du ønsker den lavest mulige ydelse, kan du vælge afdragsfrihed i op til 30 år. Men hvis du lige nu eller på et senere tidspunkt ønsker at afdrage, kan du også det. Det er helt op til dig.

Vælg selv, hvor meget du vil afdrage

Hvis du afdrager på dit lån, kan du løbende vælge, om du vil skrue op eller ned for afdragenes størrelse ved at ændre lånets løbetid – mod et gebyr. Det skyldes, at løbetiden er med til at bestemme afdragenes størrelse. Når du forkorter løbetiden, bliver afdragene større, og hvis du forlænger løbetiden, bliver afdragene mindre. Lånets samlede løbetid kan maksimalt være 30 år.

Noget for dig?

Vil du vide mere om dine muligheder og vilkårene for Fastrente+, er du velkommen til at kontakte din rådgiver. Du kan også læse mere på Totalkredits hjemmeside.

Lånet forudsætter kreditgodkendelse.

Vil du høre mere om, hvad vi kan gøre for dig?

Ring til os på

76 97 80 00

... eller send en besked