Hjælp til fejlmeddelelser

Hvis du har problemer med fejlmeddelelser i netbanken, hjælper det ofte at rydde din browsers historik eller nulstille din browser. Vi har samlet en liste over kendte fejlmeddelelser og løsninger her.

Fejlkoden TEKST
Fejlen skyldes et tilføjelsesprogram, der er aktivt i din browser. Programmerne Addblocker og Hola kan være årsag til fejlmeddelelsen.

For at løse problemet kan du enten deaktivere tilføjelsesprogrammerne, når du bruger netbanken, benytte en anden browser eller nulstille din browser.

Fejlbeskeden "Du har ikke en aktiv aftale med banken.."
Hvis du får meddelelsen "Du har ingen aktiv aftale med banken", skal du kontakte support på 76 97 80 00.

Fejlbeskeden "Der er opstået en fejl.."
Meddelelsen "Der er opstået en fejl.." kan afhjælpes ved at rydde din browsers historik.

APP00X-fejl
APP001, APP002 og APP003 fejl kan afhjælpes ved at rydde din browsers historik.

Fejlen "Error Click for details.."
Fejlen skyldes, at DanID-certifikatet ikke er blevet korrekt godkendt. Fejlen kan afhjælpes ved at rydde din browsers historik.

Når du har ryddet browserhistorikken, skal du sørge for at klikke Run/Kør til DanID-certifikatet, der kommer op, når du har klikket på Log på netbank.

Fejlen "Der kan ikke vises data for dette skærmbillede.."
Denne fejl kan afhjælpes ved at rydde din browsers historik.

Fejlen "Banken har ingen bruger med dette CPR nummer.."
Denne fejl betyder, at din Netbank ikke er aktiveret. Kontakt Kundeservice på 76 97 80 00 for at få hjælp.

SRV00X-fejl og AUTH017-fejl
SRV-fejl (f.eks. SRV004) og AUTH017-fejl skyldes en fejl i dit NemID. Fejlen kan som regel afhjælpes ved at rydde din browsers historik.

Hvis fejlen fortsat opstår, skal du kontakte NemID Support på 72 24 70 50.

Se også

Har du brug for hjælp til din Netbank?

Ring til vores Kundeservice på

... eller send en besked