Bolig

Din bolig, og eventuelle ejendomsinvesteringer i ind- og udland, er ofte en væsentlig faktor i din økonomi. Vi har kompetencerne til at rådgive dig om alle aspekter af din boligfinansiering.

Moderne liebhaverbolig med swimmingpool

Med vores formueprognose får du et overblik over, hvordan dine boliginvesteringer påvirker din formue – nu og på sigt. Det giver din Private Banker mulighed for at optimere din gældssammensætning præcis efter dine ønsker og behov.

Låneomlægning

Realkreditmarkedet er omskifteligt. I BankNordik Private Banking reagerer vi proaktivt, når der er fordele for dig i eksempelvis en låneomlægning. Det frigiver ressourcer for dig – samtidig med at det giver dig mulighed for at reducere renteudgifter, restgæld eller løbetid.

Ejendomsinvesteringer

Med udgangspunkt i din risikoprofil og investeringshorisont sammensætter vi finansieringen, så den matcher dine behov, økonomi, øvrige investeringer m.m. Og med formueprognosen får du et overblik over investeringernes betydning for din samlede økonomi.

Forældrekøb – eller omvendt forældrekøb

Overvejer du at købe bolig til dine børn eller forældre? Din Private Banker kan vejlede dig om alle reglerne på området; SKAT, videresalg til barn/forældre, muligheder med virksomheds- eller kapitalafkastordningen m.m. 

Et ungt par sidder på gulvet i flytterod

Spørg os om forældrekøb

Med et forældrekøb kan du hjælpe dit barn godt på vej til livet i egen bolig – og samtidig få muligheden for at optimere dine egne skatteforhold. Alle vores Private Bankere har stor erfaring med rådgivning omkring forældrekøb. 

Læs mere om bolig her

30 års afdragsfrihed

En lommeregner ligger på et bord blandt mursten

Finansiering

En mand bruger en tablet

Vi skræddersyr en attraktiv løsning til dig

Kontakt os og hør om dine fordele som Private Banking-kunde.