Et barn bruger app'en Pengeskabet til at tjekke lommepenge på sin mobil

Ny lommepengeapp

Pengeskabet - ny børnevenlig lommepengeapp

Et par pengesedler klistret til fødselsdagskortet, en ekstra 50’er for at hjælpe til med havearbejdet eller opvasken og nogle mønter til fredagsslik. Det kan være svært for børn at holde styr på de mange småpenge, som de får over tid, og det er derfor blevet mere normalt, at fødselsdags- og lommepengene bliver sat ind på en konto, som forældrene administrerer. I takt med udviklingen af det pengeløse samfund har mange forældre efterspurgt en nem og smart måde, hvor børn kan få et hurtigt overblik over deres økonomi.

Derfor har vi lanceret vores nye børnevenlige app, Pengeskabet. Pengeskabet er en mobilapplikation, der henvender sig til de helt unge opsparere, og den skal først og fremmest give børn og deres forældre et overblik over lommepengeforbruget. Dertil har appen også et læringsmæssigt potentiale, fordi børnene på en enkel måde lærer om deres eget forbrug og økonomi og derigennem en forståelse for penge og deres værdi.

“Der er et behov for at give børn og unge en helt grundlæggende forståelse for penge og forbrug. Appen kan ikke bruges til at overføre penge eller til at betale med, men kan derimod bruges til at give børn en større indsigt i deres forbrug – og dermed en følelse af mere medbestemmelse og ansvar. Hos BankNordik har vi en mission om at gøre vores kunder klogere på deres privatøkonomi, så de er klædt bedst muligt på til selv at kunne træffe beslutninger. Med den nye app underbygger vi dette ved at give børn og unge en mulighed for at følge med i deres økonomi tidligt,” fortæller Turið Finnbogadóttir Arge, forretningsdirektør hos BankNordik.

Massive investeringer i IT vil komme kunderne til gode

Den nye app, Pengeskabet, er blot ét af mange digitale initiativer, som BankNordik har investeret i. Faktisk har vi brugt en tredjedel af bankens it-budget på projekter og udvikling i 2018, og de massive investeringer fortsætter ind i 2019 for også fremadrettet at kunne tilbyde kunderne flere brugervenlige digitale løsninger.

Men selvom vi investerer i en række IT-initiativer, som skal være med til at forbedre kundernes digitale oplevelse, så betyder det ikke, at den personlige rådgivning er død, fortæller Turið Finnbogadóttir Arge.

“Danskerne har brug for at kunne håndtere deres privatøkonomi og løse pengesager digitalt og online på tværs af telefon, pc eller andre enheder, og den udvikling vil vi selvfølgelig understøtte. Men det fysiske møde med en rådgiver vil også altid være vigtigt hos os som bank. De store økonomiske beslutninger i livet kræver oftest, at man kigger en fagperson i øjnene. Derfor handler det for os ikke om enten eller, men en kombination af opdaterede og tidssvarende IT-løsninger og god forståelig rådgivning.

Om Pengeskabet

Pengeskabet er en app, som primært henvender sig til børn. Appen giver et overblik over beløbet på den tilknyttede konto samt forbruget. Som forælder kan man følge med i sit barns forbrug på kontoen via sin egen mobilbank, hvor man også kan overføre lommepenge til sit barn. Barnet kan ikke selv overføre penge til andre konti via appen.

I Pengeskabet kan man:

  • se hvor mange penge der står på kontoen
  • se en oversigt over forbruget på kontoen
  • ændre sit profilbillede i appen
  • ændre eller lave sit eget baggrundsbillede

For at bruge appen skal man have en konto hos os. Appen kan downloades til iOS og Android.

 

Vil du høre mere om, hvad vi kan gøre for dig?

Ring til os på

76 97 80 00

... eller send en besked