Creative Circle

Volapykknappen har fået en pris

I BankNordik har vi en mission om at udrydde volapyk i bankverdenen. Derfor har vi blandt andet en volapykknap her på hjemmesiden, hvor man kan anmelde volapyk til vores "volapyklaboratorie”, som udrydder anmeldt volapyk.

I starten af april blev volapykknappen nomineret til en Creative Circle Award i kategorien Digital / Technology Driven Promo and Activation. Fredag den 24. maj blev spændingen udløst…og som eneste vinder i kategorien blev det til en bronzestatuette til BankNordik og vores bureau Isobar. Bronze gives til et arbejde, der vurderes til at være blandt de få absolut bedste i kategorien – så vi er meget stolte og taknemmelige.

Et af formålene med vores volapykfri mission er, at vi gerne vil skabe en rådgivningssituation, hvor du som kunde tør stille spørgsmål, så du er klædt bedst muligt på til at forstå din privatøkonomi og er bevidst om, hvilke valg du træffer. Vil du vide mere om missionen – så læs mere på www.volapykfri.nu

Og hvis du finder noget volapyk her på hjemmesiden, kan vi kun opfordre dig til at bruge volapykknappen, så volapyklaboratoriet kan få kigget på sagerne og udryddet eventuel volapyk. Du finder knappen – den lille skraldespand – i nederste højre hjørne af skærmen.

Vil du høre mere om, hvad vi kan gøre for dig?

Ring til os på

76 97 80 00

... eller send en besked