En kvinde går på gaden med shoppingposer

Gode råd til Black Friday 2019

Så er det endnu engang blevet tid til Black Friday!

Sidste års Black Friday endte med en omsætning på hele 1,94 mia. kr. og slog dermed fast, at den store shoppedag er kommet for at blive! Skal du også udnytte butikkernes mange tilbud til årets shopamokfest, så har vi samlet nogle gode råd til dig her:

 1. Planlæg dine køb
  Lav en liste i forvejen over de ting, du har tænkt dig at købe på Black Friday. Udvælg eksempelvis tre varer du er interesseret i og gå så målrettet efter dem. Det gør det også nemmere at styre uden om fristende impulskøb.
 2. Sammenlign tilbud
  Mange varer vil gå igen fra butik til butik, så husk at sammenligne tilbuddene for at få den bedste pris. Mange butikker har annonceret deres Black Friday tilbud, så udsøg dig allerede nu, hvor du kan få de ting, du leder efter billigst. Det er desuden en god ide at undersøge produkternes prishistorik. Nogle gange er tilbudene nemlig ikke helt så gode, som butikkerne slår det op til. Pricerunner kan hjælpe dig med begge dele: www.pricerunner.dk/black-friday
 3. Kom tidligt fra start
  Mange Black Friday tilbud gælder kun så længe lager haves, så hold øje med hvornår butikkerne åbner, så du kan slå til som en af de første. Husk at tjekke butikkernes åbningstider og tilbuddenes gyldighedsperiode i god tid. 
 4. Tjek returpolitik
  Hvis du er ude for at handle julegaver, så husk at sikre dig, at varerne kan byttes og returneres helt til efter jul. Det er ærgerligt, hvis din - ellers velmente - julegave skal byttes, og modtager så opdager, at det ikke kan lade sig gøre, fordi der kun er 14 dages returret. Mange butikker tilbyder heldigvis en noget længere returret, men hold øje med det, inden du handler.   
 5. Drop kviklånet
  Selvom det kan være svært ikke at lade sig rive med af de gode tilbud, så fraråder vi altid, at du tager et kviklån for at få råd til det hele. Disse lån kan hurtigt blive meget dyre og ender i mange tilfælde med at gøre mere skade end gavn. Hvis du har brug for lidt mere luft i økonomien, så kontakt os om mulighederne for at få et forbrugslån eller en kassekredit.

 

Vil du høre mere om, hvad vi kan gøre for dig?

Ring til os på

76 97 80 00

... eller send en besked