Et BankNordik skilt på en bygning

Sådan forholder BankNordik sig til coronavirus

Opdatering 24/4/2020
Vi åbner gradvist filialerne mandag den 11. maj. Læs mere i nyheden her.

----------------------

Opdatering 14/4/2020
Nedenstående tiltag er foreløbigt gældende til og med den 10. maj 2020. 

----------------------

Opdatering 24/03/2020
Nedenstående tiltag forlænges til og med mandag den 13. april som følge af regeringens anbefalinger. 

----------------------

Som følge af regeringens anbefalinger  har vi taget forskellige forholdsregler for at mindske smitterisikoen og være med til at passe godt på både vores kunder, medarbejdere og resten af Danmark. Vi vil gøre alt, hvad vi kan for, at disse forholdsregler kommer til at påvirke vores kunder så lidt som muligt.

For at mindske risikoen for smittespredning har vi valgt at lukke dørene i vores filialer fra mandag den 16. til og med fredag den 27. marts 2020. Du kan som altid ringe til os og vil stadig kunne bruge alle  selvbetjeningsløsninger som Netbank, Mobilbank og pengeautomater.

Sådan kan du benytte banken i perioden:

  • Bankens udendørs pengeautomater kan benyttes som hidtil. Her er det muligt at indsætte og hæve danske kroner samt hæve euro
  • Netbanken og Mobilbanken fungerer helt som de plejer
  • Skal du have møde med banken? Vi afholder ikke fysiske møder i perioden, men det vil være muligt at afholde et netmøde online. Du kan læse mere om, hvordan du holder møde med banken online her.
  • Vores Kundeservice holder åbent som normalt. Du kan derfor ringe til os på telefon 76 97 80 00 mandag til fredag kl. 9-16 og torsdag kl. 9-17
  • Filialerne er bemandede, så du vil kunne kontakte din rådgiver og de enkelte filialer som hidtil via netbanken, telefon eller mail. Du kan finde kontaktoplysningerne på de enkelte filialer her.

Vi vil løbende opdatere vores hjemmeside og sociale medier, hvis der skulle ske ændringer i forhold til vores håndtering af situationen.

Har du spørgsmål i forbindelse med en rejse?

Vi har flere kunder, som er berørt af coronavirus i forbindelse med en rejse. Har du spørgsmål til, hvordan du er dækket gennem en af vores samarbejdspartnere, Mastercard, Købstædernes Forsikring eller Privatsikring, kan du læse mere her.

Vil du høre mere om, hvad vi kan gøre for dig?

Ring til os på

76 97 80 00

... eller send en besked