BankNordik takker af i Danmark

Som meddelt før jul overtages BankNordiks danske aktiviteter af Spar Nord.

Se nyhed fra 22. december 2020

Myndighedsgodkendelserne er nu faldet på plads, og overtagelsen træder derfor i kraft den 1. februar 2021.

Det betyder, at BankNordik ikke længere vil være at finde på listen over danske pengeinstitutter – men det sker ikke fra den ene dag til den anden. Blandt andet skal alle kunders bankforretninger flyttes til Spar Nords IT-systemer. Indtil det er på plads, vil du som kunde ikke opleve store forandringer og vil kunne bruge f.eks. din nuværende netbank og betalingskort, ligesom du plejer.

Du vil i løbet af foråret høre mere fra Spar Nord, som vil sørge for, at alle kunder kommer trygt og sikkert på plads i banken.

TAK!

Vi vil gerne sige et stort TAK til alle vores danske kunder, samarbejdspartnere og medarbejdere! Vi kan oprigtigt sige, at det har været en fornøjelse, en udfordring og generelt en fantastisk rejse lige siden starten tilbage i 2010.

Nu slutter vores tid i Danmark. Som en væsentlig aktør på Færøerne og i Grønland vil vores fremtidige fokus være fortsat at opretholde koncernens solide fodfæste på det færøske marked og sikre lønsom vækst i Grønland. Dette skal ske ved at fortsætte med at yde forståelig helhedsrådgivning, forbedrede kundeoplevelser og ved en effektiv omkostningsstyring.

Hvis du har spørgsmål

Det er rigtig vigtigt, at alle kunder føler sig trygge i overgangen fra BankNordik til Spar Nord. Hvis du har nogle spørgsmål, er du derfor altid velkommen til at ringe eller skrive.

Også efter den 1. februar kan du kontakte banken eller din rådgiver på samme måde, som du plejer.

Kontakt banken
Find din rådgiver

Hvis du vil læse mere om Spar Nord, så tag et kig forbi www.sparnord.dk

Tak, Danmark!

Venlig hilsen
BankNordik

Vil du høre mere om, hvad vi kan gøre for dig?

Ring til os på

76 97 80 00

... eller send en besked