Budget med smartphone-lommeregner, kuglepen og et BankNordik kort.

Læg dit første budget

Det er er vigtigt, at du kender dine indtægter (SU, boligstøtte m.m.) og faste udgifter (husleje, el,  forsikring, telefon, m.m.), så du har overblik over din økonomi.  

Her kan et budget være en rigtig god hjælp til at give dig det nødvendige overblik, så du undgår ubehagelige overraskelser. Prøv vores budgetværktøj her og få overblik over, om der er et fornuftigt forhold mellem indtægter og udgifter.

Start med at lægge et budget, hvor du danner dig et overblik over dit økonomiske råderum ved at lave en oversigt over alle indtægter og udgifter. Når du holder dig til budgettet, har du redskabet til at styre din økonomi, så økonomien ikke styrer dig.

Du kan oprette en budgetkonto og f.eks. lave et budget i din Netbank, hvor du nemt kan lave opdateringer, når der sker ændringer i din økonomi. Du kan også bruge vores budgetskema.

Hvis du synes, at det er uoverskueligt at få lagt et budget, så hjælper vi dig gerne.

Hent budgetværktøjer

Du kan downloade budgetskemaet, så du kan gemme budgettet og opdatere det årligt og ved større ændringer.

Alternativt kan du bruge vores budgetkonto-beregner, som hjælper dig med at finde ud af, hvor mange penge du skal sætte ind på din budgetkonto hver måned, så dit budget går op i en højere enhed. 

Mikki Rasmussen

Der findes ingen dumme spørgsmål

33 46 54 02

... eller send en besked