Renovering af Kongelundsvej filial

”Når vores kunder bygger om, må de ofte affinde sig med at bo i lidt byggerod, og på samme måde har vi måtte finde en alternativ løsning. Derfor rykker banken under renoveringen ud i skurvogne på parkeringspladsen.

Alle medarbejdere er på arbejde som vanligt i renoveringsperioden, og selvom det måske havde været sjovere at rykke ud på parkeringspladsen om sommeren, så er der god stemning. Det er altid sjovt med lidt luftforandring, og vi ved, at der venter nogle superflotte lokaler på den anden side, som vi glæder os rigtig meget til at tage i brug og vise til vores kunder”, siger Sebastian Tiedgen, filialleder i Kongelundsvej filial.

Sådan bruger du filialen i byggeperioden

Rådgivningsmøder

Alle medarbejdere er på arbejde, og der vil kunne afholdes rådgivningsmøder som normalt – møderne foregår bare i det midlertidige kontor i skurvognene på parkeringspladsen.

Kontakt din rådgiver, hvis du har brug for at booke et møde.

Parkering

Etableringen af det midlertidige kontor i skurvogne på parkeringspladsen betyder, at det ikke vil være muligt at parkere på parkeringspladsen. I stedet anbefaler vi parkering på de nærliggende sideveje i området.

Kundebokse

Da selve filialen er omdannet til en byggeplads, vil der være meget begrænset adgang til kundebokse.

Derfor vil der fra den 12. februar, og til byggeperioden slutter i midten af april, kun være adgang til boksene torsdage mellem kl. 15 – 17.

Vi beklager ulejligheden med dette.

Pengeautomater

Den udendørs pengeautomat vil være i drift i hele perioden på nær nogle få dage i løbet af byggeperioden.

Den indendørs pengeautomat lukkes fra tirsdag den 12. februar, og vil blive geninstalleret i løbet af perioden. Hvornår det sker afhænger af, hvordan byggeriet skrider frem.

Vi vil selvfølgelig orientere her på siden, når vi kender de præcise datoer for, hvornår automaterne vil være ude af drift, og hvornår de forventes geninstalleret.

Benyt evt. pengeautomaterne i vores øvrige filialer på Amager:

  • Amager Landevej 56, 2770 Kastrup
  • Amagerbrogade 25, 2300 København S
  • Amagerbrogade 175, 2300 København S
  • Dragør Hjørnet 2, 2791 Dragør

Kontakt os, så hjælper vi dig

Ring til os på 

76 97 80 00

... eller send en besked