Mød en elev

Mød Lærke.

Hun er i fuld gang med elevuddannelsen og bliver færdiguddannet i september 2022.

Lærke er elev hos BankNordik i Aarhus

Lærke Jæger - elev anno 2020

Jeg begyndte som elev i filialen i Aarhus i september 2020 og lige fra starten fik jeg mine egne opgaver og ansvarsområder. Det gav mig blod på tanden og gør, at jeg udvikler mig personligt, men i høj grad også fagligt. Opgaverne er meget forskellige – som f.eks. at oprette kunder i systemerne, bestille betalingskort og svare på kunders henvendelser i netbanken. Man får et godt netværk, da der er rigtig meget kontakt og sparring med forskellige kolleger og de andre elever, som startede samtidig som mig. Som elev kommer man også rundt i andre filialer - det glæder jeg mig rigtig meget til at prøve. Så går du og drømmer om at blive bankrådgiver, kan jeg klart anbefale at tage uddannelsen i BankNordik.

Mød Martin.

Han afsluttede sin elevtid i september 2020, og fortsætter nu sin udvikling som en del af teamet i vores Kundeservice.

Om sin elevtid fortæller Martin:

Martin var elev i BankNordik fra 2018 til 2020

Martin Fast - en alsidig elevtid i filialerne på Amager og i Dragør

"Uddannelsen består af både skole og arbejde i en filial, hvilket gør alle dage forskellige. I BankNordik får man masser af ansvar som elev, hvilket er noget, der driver mig og har betydet rigtig meget for mig og min udvikling, både fagligt og personligt. I elevtiden får man lov at besøge forskellige afdelinger på kryds og tværs i banken - jeg har f.eks. været et år i to forskellige filialer i min elevtid. Så jeg har lært mange kollegaer at kende og set, hvordan vi alle arbejder forskelligt, men med samme målsætning: at give kunderne den allerbedste kundeoplevelse. Jeg valgte at blive elev i BankNordik, fordi jeg trængte til forandring i mit arbejdsliv. Det fik jeg - og det har jeg ikke fortrudt!"

Mød Rebecca.

Hun har været elev i banken og afsluttede elevuddannelsen i september 2018 og er nu privatkunderådgiver i banken.

Her kan du læse lidt om hendes oplevelse af at være finanselev i BankNordik.

En kvindelig elev i BankNordik smiler til kameraet

Rebecca Toldam Pajkovic var elev i filialen i Dragør

"At være elev i BankNordik er det bedste valg, jeg har taget! Her får du rig mulighed for kundekontakt, nye muligheder og et ansvar som gør, at du udvikler dig personligt. I min elevtid har jeg fået lov til at opleve Færøerne, Kundeservice og været en del af vores Ungdomsbank. Det har gjort, at jeg har fået mange nye bekendtskaber, samt at jeg har set, hvordan mine kollegaer arbejder forskelligt i koncernen. Hvis du går med en lille bankrådgiver i maven, kan jeg kun anbefale, at du vælger BankNordik."

Læs også

En blå baggrund

Få en stor stemme i en mindre organisation

Bliv en del af en organisation med korte beslutningsveje, en ambitiøs vækststrategi og stærkt sammenhold.