Erhvervsrådgiver til Nuuk

Ønsker du en alsidig hverdag med indflydelse og ansvar? Vil du udfordres og udvikles? Brænder du for at yde kunder en solid og proaktiv rådgivning? Få dine ambitioner opfyldt hos os!

I BankNordik har vi for nylig gennemført en succesfuld vækststrategi og søger nu en erhvervsrådgiver til filialen i Nuuk.

Du bliver en del af et engageret team, hvis formål er at yde vores erhvervskunder den bedst tænkelige rådgivning – hver dag.

Du får

Et spændende og udfordrende job, hvor arbejds-miljøet bygger på vores værdigrundlag: kompetence, engagement og proaktivitet.

Du får desuden mulighed for at udvikle dine kompetencer i et dynamisk arbejdsmiljø i en stærk nordisk koncern.

BankNordik dækker eventuelle rejseudgifter og bohaveflytning efter gældende regler i forbindelse med tiltrædelsen, og der vil være mulighed for personalebolig. Efter et års ansættelse tilbydes du, som en del af lønpakken, frirejser for dig og din ægtefælle/samlever samt børn under 18 år. En ansættelsesperiode på minimum to år tilstræbes.

Om dig

Du har en faglig uddannelse fra den finansielle sektor eller anden relevant uddannelse. Du lægger vægt på godt kredithåndværk og er opsøgende i relation til nye potentielle kunder.

Du er serviceminded, udadvendt og kan yde kunderne en kompetent og proaktiv rådgivning.

Som erhvervsrådgiver i BankNordik er du imødekommende i mødet med kunder og kollegaer, og du bidrager til et engageret og positivt arbejdsmiljø. Du arbejder selvstændigt, og er samtidig en god holdspiller og rollemodel for dine kollegaer.

Ansøgning

Vi holder ansættelsessamtaler løbende og vil derfor gerne høre fra dig snarest muligt. Du søger stillingen ved at bruge dette link.

Ønsker du yderligere oplysninger om stillingen, er du velkommen til at kontakte erhvervsdirektør Thomas "Tyt" Mogensen på tyt@banknordik.gl eller tlf. + 299 34 79 40 / mobil +299 52 38 58 eller HR Partner Charlotte Burø Hjæresen på tlf. 32 66 64 11.

 

Få en stor stemme i en mindre organisation

Bliv en del af en organisation med korte beslutningsveje, en ambitiøs vækststrategi og stærkt sammenhold.