Fagchef for boligområdet

Skaber du flotte resultater, og er du klar til din næste udfordring? Vær med til at skabe værdi for vores kunder gennem et spændende og udviklende job som fagchef for boligområdet i BankNordik koncernen.

Vi søger en kompetent og engageret fagchef, som får ansvaret for at drive og udvikle boligområdet i Danmark, Grønland og på Færøerne. 

Dit job

Som fagchef har du det overordnede ansvar for boligområdet i alle tre lande, herunder også forankring og udvikling af området i filialerne. Du vil bl.a. få ansvaret for

  • at sikre de nødvendige kompetencer i filialerne, herunder planlægning og afholdelse af undervisningsforløb og erfa-dage, varetage den daglige sparring med de boligansvarlige og afholde temamøder
  • at være bindeleddet mellem samarbejds-partnere og filialnettet
  • at lave salgsbudgetter, planlægge og afvikle diverse kundeaktiviteter samt opfølgning sammen med salgschefen
  • løbende vedligeholdelse og opdatering af vejledninger, forretningsgange og indhold på hjemmesider

Du er desuden den primære kontaktperson i banken for vores samarbejdspartnere på realkreditområdet (Totalkredit og DLR).

Om dig

Du har en relevant uddannelse inden for bank eller realkredit og har flere års erfaring som ansvarlig for boligområdet, eller lignende stilling, hvor du har skabt positive resultater.

Du er fagligt stærkt funderet, har en god forretningssans og -forståelse, er proaktiv og ser muligheder og løsninger. Som fagchef kommer du til at arbejde selvstændigt, og du skal være i stand til at skabe bro mellem rådgivere og dit fagområde på en imødekommende måde.
Vi forventer, at du trives i et udadvendt job og sætter dig ambitiøse og realistiske mål. Du er imødekommende overfor kunder og kolleger og bidrager til et engageret og positivt arbejdsmiljø med bankens kerneværdier som udgangspunkt: kompetence, engagement og proaktivitet.

Det er en fordel, hvis du har erfaring med SDC, men ikke et krav.

Du får

Som fagchef på boligområdet hos os dækker dit ansvarsområde tre lande. Du får derfor en bred berøringsflade i koncernen, blandt andet i forbindelse med rejser i både Danmark, Grønland og Færøerne. Du får stor indflydelse på opgaveløsningen samt ansvaret for den kontinuerlige udvikling af dit fagområde.

Hos BankNordik har du mulighed for at præge dine omgivelser og den organisation, du er en del af. Du vil referere til vores forretningsdirektør i bankens koncernledelse.

Din primære arbejdsplads bliver i København – nærmere bestemt i et nyt, lyst og lækkert kontorfællesskab i Mikado House i Ørestad Nord, hvor vi pr. 1. januar samler en række stabs- og administrative funktioner.

Ansøgning

Send din ansøgning senest den 7. januar 2019 via dette link.

Ønsker du yderligere oplysninger om stillingen, er du velkommen til at kontakte forretningsdirektør Turið Arge på tlf. +298 230 678.

 

Læs også 

Om banken

BankNordik er en stærk nordisk finansiel koncern med aktiviteter i Grønland, Danmark og på Færøerne. Der er i alt ca. 430 medarbejdere på tværs af landene. Vi er i øjeblikket inde i en spændende udvikling, som du nu har muligheden for at blive en del af.

Vores mission

”Vi gør det nemt for dig at træffe det rigtige valg” er den mission, vi møder vores kunder med. Det er essentielt for os, at vores rådgivning tilfører kunderne værdi, så kunden føler sig bedre klædt på efter et møde med os. Vi har samtidig et ansvar i at sikre, at kunden altid har fuld forståelse for sin økonomi og vores rådgivning – dette afspejles i vores slogan “Rådgivning, som alle kan forstå”.

Få en stor stemme i en mindre organisation

Bliv en del af en organisation med korte beslutningsveje, en ambitiøs vækststrategi og stærkt sammenhold.