Private Banker

I BankNordik er Private Banking et strategisk vigtigt forretningsområde, og lige nu søger vi en udadvendt og opsøgende Private Banker med et stort personligt drive, som skal være med til at videreudvikle og øge kundegrundlaget for Private Banking.

Som Private Banker i BankNordik få du en spændende og udfordrende hverdag i et ambitiøst og specialiseret rådgivningsområde, der dækker alle aspekter af vores kunders formue.

Dit job

Du har en høj faglighed, og gennem dine opsøgende indsatser får du ansvaret for at udvide og styrke kundegrundlaget samt udvikle og pleje din egen kundeportefølje.

Kan du genkende dig selv i nedenstående?

  • Du har et stort personligt drive, er passioneret omkring dit arbejde og har en god forretningssans
  • Du har erfaring med rådgivning af Private Banking-kunder samt et dybt fagligt erfaringsgrundlag fra den finansielle sektor
  • Du sætter altid kunden i centrum og rådgiver med udgangspunkt i kundens behov og muligheder
  • Du trives i et opsøgende job, sætter dig ambitiøse mål og vil gerne udfordres
  • Du formår at omsætte kundemøder til gode resultater – både for kunden og banken
  • Du vil gerne yde en ekstra indsats, og du brænder for at give den bedste rådgivning

Vores mål i BankNordik er, at vi med kompetence og engagement skaber værdi og høj kundetilfredshed og på den måde tiltrækker nye kunder.

Du får

Et ambitiøst og fagligt udfordrende miljø, hvor du bliver en del af en erfaren og agil enhed. Vi yder specialiseret rådgivning til formuende kunder, og vi har til dagligt fokus på at udvide kundeporteføljen samt at udvikle vores produkter og koncepter. 

Som Private Banker i BankNordik får du:
  • et målrettet, udadvendt og opsøgende job med fokus på kompetent rådgivning af bankens nuværende og kommende Private Banking-kunder
  • stort ansvar og mulighed for at skabe positive resultater for vores interessenter
  • mulighed for selv at præge dit job og for at gøre dine gode idéer til virkelighed

Vi er en dynamisk arbejdsplads med en uformel kultur, og vi lægger stor vægt på sparring og videndeling i vores daglige arbejde, så vi altid kan tilbyde de bedste og mest konkurrencedygtige produkter til vores kunder.

Om dig

Din primære rolle bliver at opsøge nye kunder, og derfor er det afgørende, at du trives i en udadvendt og målrettet rolle. Du motiveres af at opbygge og videreudvikle nye kunderelationer, og du formår at møde kunderne med overskud og overblik.

Du er imødekommende og proaktiv over for både kunder og kollegaer, og du bidrager til et engageret og positivt arbejdsmiljø. Du skal kunne agere selvstændigt, tage initiativ og i det hele taget befinde dig godt i en travl hverdag med ambitiøse mål.

Private Banking dækker hele BankNordiks danske markedsområde, og vores rådgivning henvender sig primært til formuende privatkunder, fonde, liberalt erhverv og sammensatte skattemiljøer, herunder personer omfattet af virksomhedsskatteordningen.

Vi har et tæt dagligt samarbejde med bankens Markets-afdeling og filialer. 

Ansøgning

Ønsker du yderligere oplysninger om stillingen og dine muligheder i BankNordik, er du velkommen til at kontakte Private Banking Direktør Peter Egholm Jensen på pej@banknordik.dk eller på tlf. 33 46 60 61 / mobil 21 66 63 88.

Du søger stillingen ved at bruge dette link. Vi holder ansættelsessamtaler løbende og vil derfor gerne høre fra dig snarest.


Om banken

BankNordik er en stærk nordisk finansiel koncern med aktiviteter i Grønland, Danmark og på Færøerne. Der er i alt ca. 430 medarbejdere på tværs af landene. Vi er i øjeblikket inde i en spændende udvikling, som du nu har muligheden for at blive en del af.

Vores mission

”Vi gør det nemt for dig at træffe det rigtige valg” er den mission, vi møder vores kunder med. Det er essentielt for os, at vores rådgivning tilfører kunderne værdi, så kunden føler sig bedre klædt på efter et møde med os. Vi har samtidig et ansvar i at sikre, at kunden altid har fuld forståelse for sin økonomi og vores rådgivning – dette afspejles i vores slogan “Rådgivning, som alle kan forstå”.

Få en stor stemme i en mindre organisation

Bliv en del af en organisation med korte beslutningsveje, en ambitiøs vækststrategi og stærkt sammenhold.