Privatkunderådgivere til Lyngby eller Østerbro

Vil du være med til at drive en succes, og kan du skabe ambassadørkunder? Som privatkunderådgiver hos os bliver du en del af en flad organisation, hvor du kan få stor medbestemmelse og indflydelse på egen arbejdsdag.

Du får

  • Et alsidigt job med gode muligheder for løbende kompetenceudvikling

  • Stort ansvar og medindflydelse i en flad organisation med en stærk og positiv kultur

  • Mulighed for at præge dit job, planlægge din egen arbejdsdag og gøre dine gode idéer til virkelighed

  • Kompetente og engagerede kollegaer – sammen driver vi bankens fortsatte succes

  • Et spændende job i en koncern med en ambitiøs vækststrategi

  • En hverdag, hvor du selv har indflydelse på, om du arbejder med eksisterende eller helt nye privatkunder

Lige nu kan vi tilbyde dig en spændende stilling i vores filial i Lyngby eller på Østerbro.

Dit job

BankNordik er en nordisk koncern med mere end 100 års historik. Vi ønsker at øge kendskabet til banken og antal af kunder betragteligt. Du vil få medansvar for dette i din rolle som privatkunderådgiver.

Du sætter altid kunden i centrum og rådgiver med udgangspunkt i kundens behov og drømme. Med din faglige ekspertise kommer du hele vejen rundt om kundens økonomi.

Din opgave bliver at sikre høj tilfredshed hos både eksisterende og nye kunder. Du gør det nemt for kunderne at træffe det rigtige valg. Din næste nye kunde kommer helt af sig selv fordi du – som den ambassadørskaber du er – har givet en oplevelse, som er udover det sædvandlige.

For den rette profil, vil der samtidig være mulighed for særskilt fag- og salgsansvar indenfor områderne bolig, pension/pensionsforsikringer, investering og skadesforsikring.

Om dig

Du har erfaring med rådgivning af privatkunder samt en bred faglig uddannelse inden for den finansielle sektor. Du trives i et opsøgende job, sætter dig ambitiøse og realistiske mål, og du vil gerne udfordres. Du brænder for gode forretninger og formår dermed at omsætte kundemøder til gode resultater – både for kunden og banken.

Du er imødekommende over for både kunder og kollegaer, og du bidrager til et engageret og positivt arbejdsmiljø. Det er desuden en fordel, hvis du har erfaring med SDC, men ikke et krav, da vi sørger for grundig velkomst og introduktion til banken.

Ansøgning

Ønsker du yderligere oplysninger om stillingen og dine muligheder i BankNordik, er du velkommen til at kontakte:

Edmont Ala
Filialleder i Lyngby, tlf. 61 56 97 02

Brian Skov Henriksen
Filialleder på Østerbro, tlf. 20 14 07 04

Du søger stillingen ved at bruge dette link. Husk at anføre, hvis det er en bestemt filial, du ønsker at søge til.

Vi holder ansættelsessamtaler løbende, og vil derfor gerne høre fra dig snarest muligt.

 

Læs også 

Om banken

BankNordik er en stærk nordisk finansiel koncern med aktiviteter i Grønland, Danmark og på Færøerne. Der er i alt ca. 430 medarbejdere på tværs af landene. Vi er i øjeblikket inde i en spændende udvikling, som du nu har muligheden for at blive en del af.

Vores mission

”Vi gør det nemt for dig at træffe det rigtige valg” er den mission, vi møder vores kunder med. Det er essentielt for os, at vores rådgivning tilfører kunderne værdi, så kunden føler sig bedre klædt på efter et møde med os. Vi har samtidig et ansvar i at sikre, at kunden altid har fuld forståelse for sin økonomi og vores rådgivning – dette afspejles i vores slogan “Rådgivning, som alle kan forstå”.

Få en stor stemme i en mindre organisation

Bliv en del af en organisation med korte beslutningsveje, en ambitiøs vækststrategi og stærkt sammenhold.