Privatkunderådgiver til Ungdomsbanken

Ungdomsbanken medvirker til at skabe stærke relationer og ambassadører i det unge kundesegment. Vores kundeløfte skal kunne aflæses i den oplevelse, der gives til kunderne, blandt andet i form af effektiv betjening og tilgængelighed på relevante kommunikationskanaler. Ambitionen er, at Ungdomsbanken skal være de unges førstevalg i etableringsfasen og ved køb af deres første bolig – og dermed danne grundlaget for langvarige kundeforhold.

Som privatkunderådgiver i Ungdomsbanken bliver du del af en lille filial med tætte kollegiale relationer. Vi har stort fokus på at have det godt sammen og hjælpe hinanden i det daglige – derfor vil dine ønsker og evner til holdspil blive værdsat højt. Vi lægger stor vægt på at skabe stærke resultater i en humørfyldt hverdag med en uhøjtidelig omgangstone.

Du får

  • En spændende hverdag med indflydelse og ansvar for pleje og udvikling af egen kundeportefølje
  • Mulighed for hurtigt at få dit eget ansvarsområde, f.eks. inden for pension eller forsikring
  • Gode muligheder for løbende kompetenceudvikling
  • Mulighed for at præge dit job og gøre dine gode idéer til virkelighed
  • Medansvar for tilrettelæggelse af events rettet mod unge kunder 

Dit job

Din grundlæggende opgave bliver at skabe fantastiske kundeoplevelser og sikre at du har givet dem netop den rådgivning, der passer til deres specifikke situation og økonomi. Du vil komme til at betjene og håndtere bankens nuværende kunder samt øvrige unge kunder i alderen 18-28 år og vi sætter en ære i samt brænder for at rådgive unge.

Sammen med det øvrige team vil din opgave være at fastholde, udvikle og tiltrække nye kunder, og derigennem medvirke til bankens forsatte vækst. For at kunne møde de unge kunder via deres foretrukne kanaler og platforme, vil du modtage undervisning og instruktion i brugen af digitale værktøjer til fx videomøder og chat.

I BankNordik møder vi vores kunder i øjenhøjde, og siger tingene som de er – uden bankvolapyk! Vores mål er at blive Danmarks første volapykfri bank.

Om dig

  • Du har erfaring med rådgivning af privatkunder samt en bred faglig uddannelse inden for den finansielle sektor.
  • Du brænder for at gøre en forskel for unge mennesker og sætter altid kunden i centrum og rådgiver med udgangspunkt i kundens behov og muligheder.
  • Du trives med at have din egen kundeportefølje, i et opsøgende job, hvor du sætter dig ambitiøse og realistiske mål. Du formår at omsætte kundemøder til gode resultater, både for kunden og banken.
  • Du er imødekommende over for både kunder og kollegaer, og du bidrager til et engageret og positivt arbejdsmiljø.
  • Som person er du engageret, troværdig, hjælpsom og ansvarlig, og du bidrager til et positivt arbejdsmiljø.

Det er en fordel, hvis du har erfaring med SDC, men ikke et krav.

Ansøgning

Ønsker du yderligere oplysninger om stillingen og dine muligheder i BankNordik, er du velkommen til at kontakte Leder af Ungdomsbanken Thomas Eik Jensen på 61 56 97 13.

Du søger stillingen ved at bruge dette link. Vi holder ansættelsessamtaler løbende og vil derfor gerne høre fra dig snarest muligt.

Hvis du er interesseret i et job i en af vores andre filialer, modtager vi også gerne en ansøgning fra dig, da vi oplever vækst i alle filialer.

Læs også 

Om banken

BankNordik er en stærk nordisk finansiel koncern med aktiviteter i Grønland, Danmark og på Færøerne. Der er i alt ca. 430 medarbejdere på tværs af landene. Vi er i øjeblikket inde i en spændende udvikling, som du nu har muligheden for at blive en del af.

Vores mission

”Vi gør det nemt for dig at træffe det rigtige valg” er den mission, vi møder vores kunder med. Det er essentielt for os, at vores rådgivning tilfører kunderne værdi, så kunden føler sig bedre klædt på efter et møde med os. Vi har samtidig et ansvar i at sikre, at kunden altid har fuld forståelse for sin økonomi og vores rådgivning – dette afspejles i vores slogan “Rådgivning, som alle kan forstå”.

Få en stor stemme i en mindre organisation

Bliv en del af en organisation med korte beslutningsveje, en ambitiøs vækststrategi og stærkt sammenhold.