Privatkunderådgivere til Storkøbenhavn

Vil du være med til at drive en succes, og kan du skabe ambassadørkunder? Som privatkunderådgiver hos os bliver du en del af en flad organisation, hvor du kan få stor medbestemmelse og indflydelse på egen arbejdsdag.

Du får

  • Et alsidigt job med gode muligheder for løbende kompetenceudvikling

  • Stort ansvar og medindflydelse i en flad organisation med en stærk og positiv kultur

  • Mulighed for at præge dit job, planlægge din egen arbejdsdag og gøre dine gode idéer til virkelighed

  • Kompetente og engagerede kollegaer – sammen driver vi bankens fortsatte succes

  • Et spændende job i en koncern med en ambitiøs vækststrategi

  • En hverdag, hvor du selv har indflydelse på, om du arbejder med eksisterende eller helt nye privatkunder

Vi kan tilbyde dig en spændende stilling i en af vores filialer i Storkøbenhavn. Lige nu søger vi privatkunderådgivere til filialerne i Hvidovre, på Østerbro samt i vores filialer på Amager.

Dit job

BankNordik er en nordisk koncern med mere end 100 års historik. Vi ønsker at øge kendskabet til banken og antal af kunder betragteligt. Du vil få medansvar for dette i din rolle som privatkunderådgiver.

Du sætter altid kunden i centrum og rådgiver med udgangspunkt i kundens behov og drømme. Med din faglige ekspertise kommer du hele vejen rundt om kundens økonomi.

Din opgave bliver at sikre høj tilfredshed hos både eksisterende og nye kunder. Du gør det nemt for kunderne at træffe det rigtige valg. Din næste nye kunde kommer helt af sig selv fordi du – som den ambassadørskaber du er – har givet en oplevelse, som er udover det sædvandlige.

For den rette profil, vil der samtidig være mulighed for særskilt fag- og salgsansvar indenfor områderne bolig, pension/pensionsforsikringer, investering og skadesforsikring.

Om dig

Du har erfaring med rådgivning af privatkunder samt en bred faglig uddannelse inden for den finansielle sektor. Du trives i et opsøgende job, sætter dig ambitiøse og realistiske mål, og du vil gerne udfordres. Du brænder for gode forretninger og formår dermed at omsætte kundemøder til gode resultater – både for kunden og banken.

Du er imødekommende over for både kunder og kollegaer, og du bidrager til et engageret og positivt arbejdsmiljø. Det er desuden en fordel, hvis du har erfaring med SDC, men ikke et krav, da vi sørger for grundig velkomst og introduktion til banken.

Ansøgning

Ønsker du yderligere oplysninger om stillingen og dine muligheder i BankNordik, er du velkommen til at kontakte:

Alex De Blanck
Filialleder Hvidovre, tlf. 33 46 56 92

Brian Skov Henriksen
Filialleder Østerbro, tlf. 20 14 07 04

Claus Baunsgaard
Filialdirektør område Amager, tlf. 29 65 82 71

Du søger stillingen ved at bruge dette link. Husk at anføre, hvis det er en bestemt filial, du ønsker at søge til.

Vi holder ansættelsessamtaler løbende, og vil derfor gerne høre fra dig snarest muligt.

 

Om banken

BankNordik er en stærk nordisk bank med aktiviteter i Danmark, Grønland og på Færøerne. Banken er noteret på den danske børs. Mens finanskrisen ramte mange banker hårdt, formåede BankNordik at komme stærkt igennem med fremgang på såvel den primære bankdrift som på bundlinjen. BankNordik driver bankvirksomhed på et fundament af bundsolid økonomi og sund fornuft.

Få en stor stemme i en mindre organisation

Bliv en del af en organisation med korte beslutningsveje, en ambitiøs vækststrategi og stærkt sammenhold.