Finansøkonom eller Finansbachelor til traineeforløb

Er du Finansøkonom eller Finansbachelor, og kan du se dig selv i en rolle som fremtidig Privatkunderådgiver – så kan du være én af vores kommende trainees i Storkøbenhavn.

Som trainee i BankNordik får du en spændende og varieret hverdag, hvor du kommer til arbejde med rådgivning om og salg af produkter inden for bolig, pension, investering og forsikring til bankens privatkunder. Traineeforløbet strækker sig over 12 måneder – og er vi glade for hinanden, vil der være mulighed for fastansættelse bagefter.

Som arbejdsplads lægger vi vægt på en positiv og uhøjtidelig omgangstone, og samarbejde og godt humør er en naturlig del af hverdagen.

Om dig

Du skal være færdig med enten Finansøkonom eller Finansbachelor og kunne dokumentere gode resultater.

Vi forventer, at du er både selvstændig, målrettet og moden. Du elsker mennesker og tal og vil brænde for at gøre en forskel for bankens kunder og deres økonomi. Som person er du positiv, udadvendt, nysgerrig og resultatorienteret. Du trives i et miljø med højt tempo og – ofte – korte deadlines. At opgaverne er varierede, ser du som et plus.

I BankNordik lægger vi stor vægt på, at vi løbende udvikler og forbedrer os. Derfor forventer vi, at du er god til at tænke nyt, handle proaktivt og til at se muligheder.

Du får

Som trainee hos os får du:

  • mulighed for at forbedre dine fremtidige karrieremuligheder
  • praktisk erfaring og en nøje tilrettelagt uddannelsesplan med base i en af vores filialer i Storkøbenhavn
  • dygtige og engagerede kollegaer, som er villige til at lære fra sig
  • mulighed for at præge din egen hverdag og dine ansvarsområder, efterhånden som du vokser med opgaven
  • mulighed for at være en del af en koncern, der står foran en spændende fremtid på det danske bankmarked
  • attraktive ansættelsesvilkår jf. bankens overenskomst samt en række andre medarbejderfordele

Ansøgning

Lyder det som lige noget for dig?! Så send straks din ansøgning, CV og karakterblad via dette link. Vi holder samtaler løbende og opfordrer dig derfor til at søge hurtigst muligt.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte HR konsulent Lene Schulz på tlf. 76 97 80 03.

Vi glæder os til at høre fra dig.


Læs også 

Om banken

BankNordik er en stærk nordisk finansiel koncern med aktiviteter i Grønland, Danmark og på Færøerne. Der er i alt ca. 430 medarbejdere på tværs af landene. Vi er i øjeblikket inde i en spændende udvikling, som du nu har muligheden for at blive en del af.

Vores mission

”Vi gør det nemt for dig at træffe det rigtige valg” er den mission, vi møder vores kunder med. Det er essentielt for os, at vores rådgivning tilfører kunderne værdi, så kunden føler sig bedre klædt på efter et møde med os. Vi har samtidig et ansvar i at sikre, at kunden altid har fuld forståelse for sin økonomi og vores rådgivning – dette afspejles i vores slogan “Rådgivning, som alle kan forstå”.

Få en stor stemme i en mindre organisation

Bliv en del af en organisation med korte beslutningsveje, en ambitiøs vækststrategi og stærkt sammenhold.