Fagchef for investering

Skaber du flotte resultater, og er du klar til din næste udfordring? Vær med til at skabe værdi for vores kunder gennem en spændende og udviklende specialiststilling som fagchef for investering i BankNordik koncernen.

Vi søger en kompetent og engageret fagchef, som får ansvaret for at drive og udvikle investeringsrådgivningen i Danmark, Grønland og på Færøerne. 

Dit job

Som fagchef har du sammen med investeringschefen det overordnede ansvar for investeringsrådgivningen i alle tre lande, herunder også forankring og udvikling af området i filialerne. Du vil bl.a. få ansvaret for

  • at sikre de nødvendige kompetencer i filialerne, herunder medarbejdermotivation samt planlægning og afholdelse af undervisningsforløb og erfa-dage og temamøder
  • at varetage den daglige sparring med ledergruppen og filialernes investeringsansvarlige
  • at være bindeleddet mellem investeringsafdelingen, bankens samarbejdspartnere og filialnettet
  • at holde dig knivskarp på produktudviklingen og alle lovmæssige ændringer på investeringsområdet
  • løbende udvikling og opdatering af vejledninger, forretningsgange og indhold på hjemmesider

Om dig

Du har en relevant uddannelse og flere års erfaring som ansvarlig for investeringsområdet, eller lignende stilling, hvor du har skabt positive resultater.

Du er fagligt stærkt funderet, har en god forretningssans og -forståelse, er proaktiv og ser muligheder og løsninger. Som fagchef kommer du til at arbejde selvstændigt, og du skal være i stand til at skabe bro mellem rådgivere, investeringsansvarlige og dit fagområde på en imødekommende måde.

Vi forventer, at du trives i et udadvendt job og sætter dig ambitiøse og realistiske mål. Du er imødekommende overfor kolleger og samarbejdspartnere og bidrager til et engageret og positivt arbejdsmiljø med bankens kerneværdier som udgangspunkt: kompetence, engagement og proaktivitet.

Det er en fordel, hvis du har erfaring med SDC, men ikke et krav.

Du får

Som fagchef på investeringsområdet hos os dækker dit ansvarsområde tre lande. Du får derfor en bred berøringsflade i koncernen, blandt andet i forbindelse med rejser i både Danmark, Grønland og Færøerne. Du får stor indflydelse på opgaveløsningen samt ansvaret for både at sikre og styrke udviklingen af dit fagområde.

Hos BankNordik har du mulighed for at præge dine omgivelser og den organisation, du er en del af. Du vil referere til lederen for bankens Forretningsudvikling. 

Din primære arbejdsplads bliver i København – nærmere bestemt i et nyt, lyst og lækkert kontorfællesskab i Mikado House i Ørestad Nord, hvor blandt andet også bankens øvrige fagchefer, inden for bolig, pension og forsikring, har til huse. 

Ansøgning

Send din ansøgning senest den 7. februar 2020 via dette link.

Ønsker du yderligere oplysninger om stillingen, er du velkommen til at kontakte Snorri Danielsen, leder for Forretningsudvikling, på tlf. +298 230 483.

 

Læs også 

BankNordik Tórshavn

Om banken

BankNordik er en stærk nordisk finansiel koncern med aktiviteter i Grønland, Danmark og på Færøerne. Der er i alt ca. 430 medarbejdere på tværs af landene. Vi er i øjeblikket inde i en spændende udvikling, som du nu har muligheden for at blive en del af.

Regndråber laver ringe i vandet

Vores mission

”Vi gør det nemt for dig at træffe det rigtige valg” er den mission, vi møder vores kunder med. Det er essentielt for os, at vores rådgivning tilfører kunderne værdi, så kunden føler sig bedre klædt på efter et møde med os. Vi har samtidig et ansvar i at sikre, at kunden altid har fuld forståelse for sin økonomi og vores rådgivning – dette afspejles i vores slogan “Rådgivning, som alle kan forstå”.

Et håndtryk

Få en stor stemme i en mindre organisation

Bliv en del af en organisation med korte beslutningsveje, en ambitiøs vækststrategi og stærkt sammenhold.