Filialdirektør til Dragør

Vil du være med til at skabe succes og sikre bankens fortsatte vækst på privatkundeområdet? Vi tilbyder nu en stilling som filialdirektør til vores filial i Dragør – og søger derfor en dygtig netværker, som trives med en proaktiv og opsøgende indsats.

Vi tilbyder

Du får et spændende job i en koncern med en ambitiøs vækststrategi på privatkundeområdet og fokus på udvikling af både organisation og medarbejdere – herunder mulighed for videreuddannelse inden for såvel faglig som personlig udvikling.

I BankNordik møder vi vores kunder i øjenhøjde, og siger tingene som de er – uden bankvolapyk! Vores mål er at blive Danmarks første volapykfri bank. Vil du med på vores rejse mod mere forståelse og enkelthed? Og kan du samtidig se dig selv få en stor og klar stemme i en mindre organisation, hvor du får rig mulighed for at få indflydelse på egen hverdag?

Ja, så er vi godt på vej til at skulle på mission sammen.

Dine succeskriterier

 • skabe høj medarbejder- og kundetilfredshed
 • vise kontinuerligt fokus på optimering af de forretningsmæssige resultater
 • succesfuld ledelse af et dynamisk og erfarent team på 6 medarbejdere
 • yde en markant opsøgende indsats og gå forrest i udviklingen af nye kundeemner
 • evne til at udvikle og tilgå opgaver fra nye vinkler med et skarpt blik for nye forretningsmuligheder
 • aktiv deltagelse i strategiudvikling samt erfarings- og vidensdeling i bankens ledergruppe

Dit job

Ud over at lede og motivere filialens medarbejdere vil dine ansvarsområder bestå af udvikling og optimering af afdelingens forretningsmæssige resultater, herunder lede og deltage i opsøgende kundeaktiviteter.

Som filialdirektør vil du have en mindre kundeportefølje, som du skal rådgive inden for alle områder af privatkundesegmentet. Du vil endvidere have ansvar for budget, mål, bevilling og resultater samt stå for løbende økonomi, tidsplansopfølgning og kundevendte aktiviteter.

Om dig

 • Du har erfaring med ledelse samt en bred faglig uddannelse inden for den finansielle sektor med fokus på privatkunder
 • Du har relationer og kendskab til Dragør og omegn
 • Du er imødekommende over for både kunder og medarbejdere, og du går forrest og bidrager til et engageret og positivt arbejdsmiljø
 • Du tager selvstændigt ansvar for at få løst udfordringer, men er ikke bange for at bede om hjælp
 • Du er dygtig og tillidsskabende og har en god forretningssans
 • Du trives med frihed under ansvar
 • Du motiveres af udviklingspotentialet i en ambitiøs virksomhed i et geografisk område med stort kundepotentiale

Det er en fordel, hvis du har erfaring med SDC, men ikke et krav.

Ansøgning

Ønsker du yderligere oplysninger om stillingen og dine muligheder i BankNordik, er du velkommen til at kontakte privatkundedirektør Anders B. Hübschmann på 23 80 61 93.

Du søger stillingen ved at bruge dette link. Vi holder ansættelsessamtaler løbende og vil derfor gerne høre fra dig snarest muligt.

Læs også 

Om banken

BankNordik er en stærk nordisk finansiel koncern med aktiviteter i Grønland, Danmark og på Færøerne. Der er i alt ca. 430 medarbejdere på tværs af landene. Vi er i øjeblikket inde i en spændende udvikling, som du nu har muligheden for at blive en del af.

Vores mission

”Vi gør det nemt for dig at træffe det rigtige valg” er den mission, vi møder vores kunder med. Det er essentielt for os, at vores rådgivning tilfører kunderne værdi, så kunden føler sig bedre klædt på efter et møde med os. Vi har samtidig et ansvar i at sikre, at kunden altid har fuld forståelse for sin økonomi og vores rådgivning – dette afspejles i vores slogan “Rådgivning, som alle kan forstå”.

Få en stor stemme i en mindre organisation

Bliv en del af en organisation med korte beslutningsveje, en ambitiøs vækststrategi og stærkt sammenhold.