Private Banker

Er du vores nye Private Banker?

Vil du være med til at skabe værdi for vores formuende kunder, og vil du arbejde i et specialiseret rådgivningsområde med en ambitiøs vækststrategi? Så tilbyder vi lige nu en stilling som Private Banker til vores hovedkontor i Ørestad Nord i København.

I BankNordik er Private Banking et strategisk vigtigt forretningsområde, og vi søger derfor en udadvendt og opsøgende Private Banker med et stort personligt drive, som skal være med til at videreudvikle og øge kundegrundlaget for Private Banking.

Private Banking dækker hele BankNordiks danske markedsområde, og vores rådgivning henvender sig til formuende privatkunder, fonde, liberalt erhverv og sammensatte skattemiljøer, herunder personer omfattet af virksomhedsskatteordningen.

I BankNordik møder vi vores kunder i øjenhøjde, og siger tingene som de er – uden bankvolapyk! Vores mål er at blive Danmarks første volapykfri bank.

Dit job

Vi ønsker at øge kendskabet til BankNordik Private Banking – og antallet af kunder – betragteligt. Du vil få medansvar for dette i din rolle, hvor du via eget netværk, samarbejdspartnere og kundevendte aktiviteter vil skabe synlighed og være der, hvor både de nye og eksisterende kunder er.

Din primære opgave bliver at opsøge nye kunder og skabe fantastiske kundeoplevelser. Derfor er det afgørende, at du trives i en udadvendt og opsøgende rolle.

Som Private Banker hos os får du:

  • et spændende og udadvendt job med fokus på kompetent rådgivning af bankens nuværende og kommende Private Banking-kunder
  • et stort ansvar og mulighed for at skabe positive resultater
  • mulighed for selv at præge dit job og for at gøre dine gode idéer til virkelighed
  • et udfordrende job i en koncern med en ambitiøs vækststrategi
  • et tæt dagligt samarbejde med bankens filialer og stabsenheder
  • et job i en mindre enhed med smil, teamwork og højt til loftet

Kort - men godt - om dig

Vi forventer, at du har erfaring med rådgivning af Private Banking-kunder og har et stærkt fagligt fundament fra den finansielle sektor. At du brænder for at give den bedste rådgivning og altid sætter kunden i centrum, tager vi som en selvfølge. Og hvis du samtidig er en fantastisk kollega…ja, så vil vi rigtig gerne høre fra dig.

Ansøgning

Ønsker du yderligere oplysninger om stillingen og dine muligheder i BankNordik, er du velkommen til at kontakte Private Banking Direktør Peter Egholm Jensen på telefon 21 66 63 88.

Du søger stillingen ved at bruge dette link. Vi holder ansættelsessamtaler løbende og vil derfor gerne høre fra dig snarest.

Læs også 

BankNordik Tórshavn

Om banken

BankNordik er en stærk nordisk finansiel koncern med aktiviteter i Grønland, Danmark og på Færøerne. Der er i alt ca. 430 medarbejdere på tværs af landene. Vi er i øjeblikket inde i en spændende udvikling, som du nu har muligheden for at blive en del af.

Regndråber laver ringe i vandet

Vores mission

”Vi gør det nemt for dig at træffe det rigtige valg” er den mission, vi møder vores kunder med. Det er essentielt for os, at vores rådgivning tilfører kunderne værdi, så kunden føler sig bedre klædt på efter et møde med os. Vi har samtidig et ansvar i at sikre, at kunden altid har fuld forståelse for sin økonomi og vores rådgivning – dette afspejles i vores slogan “Rådgivning, som alle kan forstå”.

Et håndtryk

Få en stor stemme i en mindre organisation

Bliv en del af en organisation med korte beslutningsveje, en ambitiøs vækststrategi og stærkt sammenhold.