Privatkunderådgiver til Amager

Vil du være med til at drive en succes, og kan du skabe ambassadørkunder?
Som privatkunderådgiver hos os bliver du en del af en flad organisation, hvor du får stor medbestemmelse og indflydelse på egen arbejdsdag.

Som privatkunderådgiver i Amager filialen bliver du del af et team med tætte kollegiale relationer i vores største filial Danmark. Vi har stort fokus på at have det godt sammen og hjælpe hinanden i det daglige – derfor vil dine ønsker og evner til holdspil blive værdsat højt. Vi lægger stor vægt på at skabe stærke resultater i en humørfyldt hverdag med en uhøjtidelig omgangstone.

Du får

 • Mulighed for hurtigt at få dit eget ansvarsområde, f. eks. inden for bolig, pension eller forsikring - og være med til at løfte kompetenceniveauet hos både dig selv og dine kollegaer

 • Et alsidigt job med gode muligheder for løbende kompetenceudvikling

 • Frihed og fleksibilitet til at tilrettelægge din egen dagligdag

 • Ansvar og medindflydelse i en flad organisation med en stærk og positiv kultur

 • Mulighed for at præge dit job og gøre dine gode idéer til virkelighed

 • Kompetente og engagerede kollegaer – og en lille "bonus familie"

 • Et spændende job i en koncern med en ambitiøs vækststrategi

Dit job

Vi ønsker at øge kendskabet og antal af kunder betragteligt. Du vil få medansvar for dette i din rolle på Amager, hvor du via eget netværk, udadvendte aktiviteter vil skabe synlighed og være der, hvor både de nye og eksisterende kunder er.

Din grundlæggende opgave bliver at skabe fantastiske kundeoplevelser og sikre, at dine kunder forlader banken med et smil, fordi du har givet dem netop den rådgivning, der passer til deres specifikke situation og økonomi.

I BankNordik møder vi vores kunder i øjenhøjde, og siger tingene som de er - uden bankvolapyk! Vores mål er at blive Danmarks første volapykfri bank.

Om dig

 • Du har erfaring med rådgivning af privatkunder samt en bred faglig uddannelse inden for den finansielle sektor. Vi forventer desuden, at du har god forretningssans
 • Du sætter altid kunden i centrum og rådgiver med udgangspunkt i kundens behov og muligheder. Med din faglige ekspertise kommer du hele vejen rundt om kundes økonomi
 • Du trives i et opsøgende job, sætter dig ambitiøse og realistiske mål, og du vil gerne udfordres. Du formår at omsætte kundemøder til gode resultater, både for kunden og banken
 • Du er imødekommende over for både kunder og kollegaer, og du bidrager til et engageret og positivt arbejdsmiljø

Det er en fordel, hvis du har erfaring med SDC, men ikke et krav.

Ansøgning

Ønsker du yderligere oplysninger om stillingen og dine muligheder i BankNordik, er du velkommen til at kontakte

Privatkunderådgiver Anita Rützou på 33 46 58 02 eller HR Partner Charlotte Hjæresen på 32 66 64 11.

Du søger stillingen ved at bruge dette link. Vi holder ansættelsessamtaler løbende og vil derfor gerne høre fra dig snarest muligt.

Hvis du er interesseret i et job i en af vores andre filialer, modtager vi også gerne en ansøgning fra dig, da vi oplever vækst i alle filialer.

BankNordik Tórshavn

Om banken

BankNordik er en stærk nordisk bank med aktiviteter i Danmark, Grønland og på Færøerne. Banken er noteret på den danske børs. Mens finanskrisen ramte mange banker hårdt, formåede BankNordik at komme stærkt igennem med fremgang på såvel den primære bankdrift som på bundlinjen. BankNordik driver bankvirksomhed på et fundament af bundsolid økonomi og sund fornuft.

Et håndtryk

Få en stor stemme i en mindre organisation

Bliv en del af en organisation med korte beslutningsveje, en ambitiøs vækststrategi og stærkt sammenhold.