Privatkunderådgiver til Østerbro

Kan du se dig selv i en hverdag, hvor du plejer en mindre portefølje og brænder for, at den skal vokse - eller ønsker du at pleje en bestående portefølje? Lige nu søger vi to privatkunderådgivere til filialen i hjertet af Østerbro.

Som privatkunderådgiver i Østerbro filialen bliver du del af et team med tætte kollegiale relationer. Vi har stort fokus på at have det godt sammen og hjælpe hinanden i det daglige - derfor vil dine ønsker og evner til holdspil blive værdsat højt. Vi lægger stor vægt på at skabe stærke relationer i en humørfyldt hverdag med en uhøjtidelig omgangstone.

Du får

 • God mulighed for hurtigt at få dit eget ansvarsområde, f. eks. inden for bolig, pension eller forsikring - og være med til at løfte kompetenceniveauet hos både dig selv og dine kollegaer

 • Et alsidigt job med gode muligheder for løbende kompetenceudvikling

 • Frihed og fleksibilitet til at tilrettelægge din egen dagligdag

 • Ansvar og medindflydelse i en flad organisation med en stærk og positiv kultur

 • Mulighed for at præge dit job og gøre dine gode idéer til virkelighed

 • Kompetente og engagerede kollegaer – og en lille "bonus familie"

 • Et spændende job i en koncern med en ambitiøs vækststrategi

Dit job

Vi ønsker at øge kendskabet og antal af kunder betragteligt. Du vil få medansvar for dette i din rolle på Østerbro, hvor du via eget netværk, udadvendte aktiviteter vil skabe synlighed og være der, hvor både de nye og eksisterende kunder er.

Din grundlæggende opgave bliver at skabe fantastiske kundeoplevelser og sikre, at dine kunder forlader banken med et smil, fordi du har givet dem netop den rådgivning, der passer til deres specifikke situation og økonomi.

I BankNordik møder vi vores kunder i øjenhøjde, og siger tingene som de er - uden bankvolapyk! Vores mål er at blive Danmarks første volapykfri bank.

Om dig

 • Du har erfaring med rådgivning af privatkunder samt en bred faglig uddannelse inden for den finansielle sektor. Vi forventer desuden, at du har god forretningssans
 • Du sætter altid kunden i centrum og rådgiver med udgangspunkt i kundens behov og muligheder. Med din faglige ekspertise kommer du hele vejen rundt om kundes økonomi
 • Du trives i et opsøgende job, sætter dig ambitiøse og realistiske mål, og du vil gerne udfordres. Du formår at omsætte kundemøder til gode resultater, både for kunden og banken
 • Du er imødekommende over for både kunder og kollegaer, og du bidrager til et engageret og positivt arbejdsmiljø

Det er en fordel, hvis du har erfaring med SDC, men ikke et krav.

Ansøgning

Ønsker du yderligere oplysninger om stillingen og dine muligheder i BankNordik, er du velkommen til at kontakte filialdirektør Martin Merring på 60 22 31 68.

Du søger stillingen ved at bruge dette link. Vi holder ansættelsessamtaler løbende og vil derfor gerne høre fra dig snarest muligt.

Hvis du er interesseret i et job i en af vores andre filialer, modtager vi også gerne en ansøgning fra dig, da vi oplever vækst i alle filialer.

BankNordik Tórshavn

Om banken

BankNordik er en stærk nordisk bank med aktiviteter i Danmark, Grønland og på Færøerne. Banken er noteret på den danske børs. Mens finanskrisen ramte mange banker hårdt, formåede BankNordik at komme stærkt igennem med fremgang på såvel den primære bankdrift som på bundlinjen. BankNordik driver bankvirksomhed på et fundament af bundsolid økonomi og sund fornuft.

Et håndtryk

Få en stor stemme i en mindre organisation

Bliv en del af en organisation med korte beslutningsveje, en ambitiøs vækststrategi og stærkt sammenhold.