Privatkunderådgiver til Rådgivningsteam i Kundeservice

Efter nye strategiske tiltag på privatkundeområdet udvider vi funktionerne i Kundeservice med et nyt Rådgivningsteam.
Derfor søger vi nu privatkunderådgivere til dette nyetablerede team på vores kontor i Ørestad Nord.

Kundeservice bliver - i endnu højere grad end i dag - en vigtig enhed for bankens betjening af privatkunder.
Rådgivningen fra det nye team skal aktivt medvirke til at fastholde kunderne samt sikre kundetilfredsheden og- relationen.

I BankNordik møder vi vores kunder i øjenhøjde, og siger tingene som de er - uden bankvolapyk! Vores mål er at blive Danmarks første volapykfri bank.  

Dit job

Din primære opgave bliver at skabe de bedste kundeoplevelser og yde den rådgivning, der passer til kundens specifikke situation og økonomi.

Du skal identificere og afdække kundernes behov og rådgive inden for den daglige økonomi, herunder forbrugslån og kreditter, boliglån, udvalgte pensions- og investeringsprodukter samt skadesforsikring.

I Rådgivningsteamet vil dine arbejdsopgaver bl.a. være:

  • rådgivning og servicering af kunderne via telefon, mail , netbank og chat
  • udvikle kundeporteføljen til at blive en del af vores fordelsprogram, som omfatter helhedsrådgivning inden for bolig, pension og investering
  • besvarelse af henvendelser fra potentielle nye kunder, f.eks. fra bankens hjemmeside
  • proaktiv kontakt til kunder via telefon, herunder opfølgning på kundefeedback via NPS

Som privatkunderådgiver i Rådgivningsteamet bliver du del af et hold med tætte kollegiale relationer. Vi har fokus på at have det godt sammen og hjælpe hinanden i det daglige - derfor vil dine ønsker og evner til holdspil blive værdsat højt.

Vi lægger stor vægt på at skabe stærke resultater i en humørfyldt hverdag med en uhøjtidelig omgangstone.  

Du får

Hos os skal det være motiverende at gå på arbejde hver eneste dag. Derfor får du, ud over en alsidig hverdag, mulighed for at præge dit job, dine omgivelser og den organisation, du er en del af. Gode idéer gør vi nemlig alt for at omsætte til virkelighed.

Din arbejdsplads bliver i et nyt, lyst og lækkert kontorfællesskab i Mikado House i Ørestad Nord, hvor vi er i alt ca. 40 medarbejdere på kontoret. Hvis du ønsker det, er der mulighed for at være en del af en fælles frokostordning for alle virksomheder i Mikado House.

Om dig

  • du er uddannet i et pengeinstitut eller har flere års erfaring med kundekontakt, gerne som privatkunderådgiver
  • du har flair for kundeservice og sætter altid kunden i centrum og rådgiver med udgangspunkt i kundens behov og muligheder. Med din faglige ekspertise er du i stand til at se potentiale og muligheder i kundens økonomi
  • du arbejder selvstændigt, men er samtidig en god holdspiller og rollemodel for de øvrige kollegaer
  • du er imødekommende over for både kunder og kollegaer, og du bidrager til et engageret og positivt arbejdsmiljø

Det er en fordel, hvis du har erfaring med SDC, men ikke et krav.  

Ansøgning

Ønsker du yderligere oplysninger om stillingen og dine muligheder i BankNordik, er du velkommen til at kontakte Kundeservicechef Kim Plet-Hansen på 61 56 97 07.

Du søger stillingen ved at bruge dette link. Vi holder ansættelsessamtaler i januar 2020 og vil derfor gerne høre fra dig snarest muligt.

 

Læs også 

BankNordik Tórshavn

Om banken

BankNordik er en stærk nordisk finansiel koncern med aktiviteter i Grønland, Danmark og på Færøerne. Der er i alt ca. 430 medarbejdere på tværs af landene. Vi er i øjeblikket inde i en spændende udvikling, som du nu har muligheden for at blive en del af.

Regndråber laver ringe i vandet

Vores mission

”Vi gør det nemt for dig at træffe det rigtige valg” er den mission, vi møder vores kunder med. Det er essentielt for os, at vores rådgivning tilfører kunderne værdi, så kunden føler sig bedre klædt på efter et møde med os. Vi har samtidig et ansvar i at sikre, at kunden altid har fuld forståelse for sin økonomi og vores rådgivning – dette afspejles i vores slogan “Rådgivning, som alle kan forstå”.

Et håndtryk

Få en stor stemme i en mindre organisation

Bliv en del af en organisation med korte beslutningsveje, en ambitiøs vækststrategi og stærkt sammenhold.