Privatkunderådgiver til Amager

Vil du være med til at drive en succes, og kan du skabe ambassadørkunder? Som privatkunderådgiver hos os bliver du en del af en flad organisation, hvor du kan få stor medbestemmelse og indflydelse på egen arbejdsdag.

Du får

  • Et alsidigt job med gode muligheder for løbende kompetenceudvikling

  • Stort ansvar og medindflydelse i en flad organisation med en stærk og positiv kultur

  • Mulighed for at præge dit job, planlægge din egen arbejdsdag og gøre dine gode idéer til virkelighed

  • Kompetente og engagerede kollegaer – sammen driver vi bankens fortsatte succes

  • En hverdag, hvor du selv har indflydelse på, om du arbejder med eksisterende eller helt nye privatkunder

  • Et spændende job i en koncern med en ambitiøs vækststrategi

Vi kan tilbyde dig en spændende stilling i en af vores filialer på Amager. Område Amager er bankens største markedsområde og det er kendetegnet ved høj aktivitet og en god position.

Vi skaber stærke resultater, hvilket sker med afsæt i en salgskultur, som lægger stor vægt på at bevare et unikt sammenhold, en uhøjtidelig omgangstone og en humørfyldt hverdag. 

Dit job

Som privatkunderådgiver hos os får du en spændende hverdag med indflydelse og ansvar for pleje og udvikling af egen kundeportefølje.

Du sætter altid kunden i centrum og rådgiver med udgangspunkt i kundens behov og muligheder. Du foretrækker en moderne bank, hvor der også lægges vægt på personlig, relevant og nærværende rådgivning.

Din grundlæggende opgave bliver at sikre, at dine kunder
forlader banken med et smil, fordi du – som den ambassadørskaber du er – har givet dem netop den rådgivning, der passer til deres specifikke situation.

Jobbet er som udgangspunkt en fuldtidsstilling, men med mulighed for at indgå en deltidsaftale.

Om dig

Du har erfaring med rådgivning af privatkunder samt en bred faglig uddannelse inden for den finansielle sektor. Vi forventer desuden, at du har en god forretningssans.

Du trives i et opsøgende job, sætter dig ambitiøse og realistiske mål, og du vil gerne udfordres. Du formår at omsætte kundemøder til gode resultater – både for kunden og banken.

Du er imødekommende over for både kunder og kollegaer, og du bidrager til et engageret og positivt arbejdsmiljø. Det er en fordel, hvis du har erfaring med SDC, men ikke et krav.

Ansøgning

Ønsker du yderligere oplysninger om stillingen og dine muligheder i BankNordik, er du velkommen til at kontakte filialdirektør Claus Baunsgaard på 29 65 82 71.

Du søger stillingen ved at bruge dette link. Vi holder ansættelsessamtaler løbende og vil derfor gerne høre fra dig snarest muligt.

Om banken

BankNordik er en stærk nordisk bank med aktiviteter i Danmark, Grønland og på Færøerne. Banken er noteret på den danske børs. Mens finanskrisen ramte mange banker hårdt, formåede BankNordik at komme stærkt igennem med fremgang på såvel den primære bankdrift som på bundlinjen. BankNordik driver bankvirksomhed på et fundament af bundsolid økonomi og sund fornuft.

Få en stor stemme i en mindre organisation

Bliv en del af en organisation med korte beslutningsveje, en ambitiøs vækststrategi og stærkt sammenhold.