En pige sidder og smiler på sit kollegieværelse

Kundetilfredshedsundersøgelser

Der er altid plads til forbedring

I BankNordik har vi fokus på hele tiden at forbedre os. Og idet kunderne er omdrejningspunktet for vores forretning, er vores kunders tilbagemelding og feedback essentielle i vores arbejde med at sikre, at vi altid leverer den bedste kundeoplevelse.

Derfor gennemfører vi løbende, med hjælp fra udvalgte samarbejdspartnere, forskellige kundetilfredshedsundersøgelser, hvor vi beder kunderne vurdere os på en række parametre. Er du kunde, kan du derfor opleve at få tilsendt e-mail fra vores samarbejdspartnere, hvor du f.eks. bedes svare på, hvor tilfreds du er med at være kunde i banken, om du vil anbefale os til andre, eller om vi lever op til dine krav og forventninger som bank.

Hvordan kan jeg være sikker på, at mailen er ægte?

Mange af os har prøvet at modtage e-mails eller SMS'er, der fortæller, at man har arvet et stort beløb, er den heldige vinder af en konkurrence eller har penge til gode hos et firma. Der er med stor sandsynlighed tale om svindlere, der forsøger at lokke personfølsomme oplysninger, som f.eks. NemID-kode og bankoplysninger, fra modtageren. Disse forsøg på svindel kaldes også for "phishing".

På grund af denne udbredte phishing reagerer mange – med rette – med en vis skepsis, når der f.eks. lander en e-mail fra en ukendt afsender i indbakken. I BankNordik ønsker vi på ingen måde, at vores kunder modtager e-mails fra os eller en samarbejdspartner, som giver anledning til utryghed og sår tvivl om ægtheden af os som afsender. Derfor har vi en tæt dialog med vores samarbejdspartnere i forhold til at optimere på vores udsendelser.

Når du som kunde modtager en forespørgsel om at deltage i en undersøgelse, vil følgende kendetegne e-mailen:

  • Det er vores samarbejdspartner, der sender e-mailen. Afsenderadressen er banknordik@npstoday.dk.
  • E-mailen indeholder et indlejret link til et spørgeskema. Linket kan være langt og indeholde mange forskellige bogstaver og tal. Det skyldes, at linket repræsenterer dit individuelle spørgeskema.

Har du ikke lyst til at deltage, så undlad blot at besvare e-mailen eller klik på linket ”Afmeld”, som fremgår nederst i e-mailen.

BankNordik har indgået samarbejde med følgende:

  • NPS Today
    Hvis du vil vide mere om NPS Today så klik her
  • Wilke
    Hvis du vil vide mere om Wilke så klik her

Kontakt os endelig hvis du har spørgsmål

Har du spørgsmål til en e-mail, du har modtaget – eller har kommentarer, opdaget fejl, forslag til forbedringer af spørgsmål, ris eller ros – er du meget velkommen til at kontakte os på tlf. 76 97 80 00, eller du kan skrive til os her. 


Modtager du en e-mail, håber vi, at du har lyst til at deltage i vores undersøgelse – og dermed bidrage med værdifuld viden til vores arbejde med altid at levere den bedst mulige kundeoplevelse.

Kontakt os, så hjælper vi dig

Ring til os på 

76 97 80 00

... eller send en besked