Skal du shoppe til Black Friday?

Så er det endnu engang blevet tid til Black Friday!

Sidste års Black Friday blev med en omsætning på svimlende 2,1 mia. kr. den største shoppedag i Danmark nogensinde! Skal du også udnytte butikkernes mange tilbud til årets shopamokfest, så har vi samlet nogle gode råd til dig her:

 1. Planlæg dine køb
  Lav en liste i forvejen over de ting, du har tænkt dig at købe på Black Friday. Udvælg eksempelvis tre varer du er interesseret i og gå så målrettet efter dem. Det gør det også nemmere at styre uden om fristende impulskøb.
 2. Sammenlign tilbud
  Mange varer vil gå igen fra butik til butik, så husk at sammenligne tilbuddene for at få den bedste pris. Mange butikker har annonceret deres Black Friday tilbud, så udsøg dig allerede nu, hvor du kan få de ting, du leder efter billigst. Pricerunner kan også hjælpe dig med at få et overblik: www.pricerunner.dk/black-friday
 3. Kom tidligt fra start
  Mange Black Friday tilbud gælder kun så længe lager haves, så hold øje med hvornår butikkerne åbner, så du kan slå til som en af de første. Husk at tjekke butikkernes åbningstider og tilbuddenes gyldighedsperiode i god tid. 
 4. Tjek returpolitik
  Hvis du er ude for at handle julegaver, så husk at sikre dig, at varerne kan byttes og returneres helt til efter jul. Det er ærgerligt, hvis din - ellers velmente - julegave skal byttes, og modtager så opdager, at det ikke kan lade sig gøre, fordi der kun er 14 dages returret. Mange butikker tilbyder heldigvis en noget længere returret, men hold øje med det, inden du handler.   
 5. Drop kviklånet
  Selvom det kan være svært ikke at lade sig rive med af de gode tilbud, så fraråder vi altid, at du tager et kviklån for at få råd til det hele. Disse lån kan hurtigt blive meget dyre og ender i mange tilfælde med at gøre mere skade end gavn. Hvis du har brug for lidt mere luft i økonomien, så kontakt os om mulighederne for at få et forbrugslån eller en kassekredit.

 

Kontakt os, så hjælper vi dig

Ring til os på 

76 97 80 00

... eller send en besked