Få rabat til forlystelses- og dyreparker 

Som kunde i BankNordik kan du få op til 25 % rabat til en lang række forlystelses- og dyreparker i Danmark. Der er også mulighed for at spare penge på din næste hotelovernatning flere steder i Europa.


Du kan købe billetter med rabat til f.eks. Cirkusland Slagelse, Skandinavisk Dyrepark, BonBon-land, Den Blå Planet, Odense Zoo, Kattegatcentret, Randers Regnskov og Aqua Akvarium og Dyrepark. Du kan købe til hele familien, og billetten er gyldig i hele sæsonen for den enkelte forlystelse, så du bestemmer selv, hvornår du vil af sted. 

Hoteller med rabat finder du i såvel Danmark samt flere andre lande i Europa.

Sådan køber du

Billetter og hotelophold med rabat købes via Affinion International. Hvis du ikke allerede er oprettet som bruger, skal du først oprette en profil. Når du kommer ind på Affinions side (følg linket ovenfor), skal du klikke på "Opret profil" under den store grønne knap. Herefter opretter du en profil, og så er du klar til at købe billetter og hotelophold med rabat. 

Administration omkring dit køb varetages af Affinion International. Hvis du har brug for hjælp, kan du kontakte Affinion på information@medlemsservice.com alle hverdage kl. 9-15.

Vil du høre mere om, hvad vi kan gøre for dig?

Ring til os på

76 97 80 00

... eller send en besked