Private Banking i BankNordik

Individuelle behov kræver individuelle løsninger

Som Private Banking-kunde i BankNordik vil du opleve en personlig, dedikeret og kompetent rådgivning – målrettet præcist til dig og din formue. 

Tillid – Tryghed – Kompetence

Du kan være tryg ved, at vi tager os af dine bankforretninger. Hos os er tillid, personlig service og opmærksomhed afgørende for et godt samarbejde. Du kan altid få kontakt med os – direkte til din Private Banker eller en kollega, som også kender dig og dine forretninger.

Vi rådgiver om hele din økonomi; bolig, pension, investering og finansiering. På den måde kan vi finde den skræddersyede løsning, der er optimal for dig og din formue – både på kort og på lang sigt.

Din økonomi er i de bedste hænder hos kompetente og nærværende Private Bankere og specialister med mange års erfaring. Det sikrer dig det bedste grundlag for at træffe de rigtige beslutninger.


Som Private Banking-kunde hos os vil du opleve

  • Ærlig tale og klar besked
  • Tilgængelighed og hurtighed
  • Fokus på langsigtede relationer
  • Kompetente og dedikerede medarbejdere
  • Ingen urealistiske forventninger

Vi arbejder for dig og din formue

Hos os får du en finansiel sparringspartner, som har indgående kendskab til og forståelse for de specifikke behov, du har som Private Banking-kunde. Uanset hvordan din formue er skabt – om du er virksomhedsejer, har solgt din virksomhed, har arvet eller oparbejdet din formue over tid – vil du opleve, at vores rådgivning kommer hele vejen rundt om din økonomi.

Attraktive renter og gebyrfrihed

Som Private Banking-kunde skræddersyr vi en attraktiv løsning til dig – uden administrationsgebyr, månedsgebyr eller lignende. Du får adgang til en lang række fordele, blandt andet mulighed for bedre renter på udlån samt ingen eller lavere gebyrer på en lang række områder.

Er BankNordik Private Banking noget for dig?

Er du veletableret, godt i gang med livet og karrieren eller på anden vis i gang med at opbygge en stærk økonomi? Så er Private Banking måske noget for dig

Private Banking er for dig med 

  • Fri formue

  • Pensionsformue

  • Formue i holdingselskab

  • Virksomhedsskatteordning

  • Sammensatte skattemiljøer

Inspiration og networking

Som Private Banking-kunde i BankNordik bliver du inviteret til flere arrangementer årligt – både faglige og sociale. Få ny inspiration, nye oplevelser samt rig mulighed for networking.

Læs mere

Private Banking teamet

Mød vores team

Kompetente, engagerede Private Bankere med viden og indsigt

En kvinde sidder i en vindueskarm med en kop kaffe

Formueprognose

Et faktabaseret kig i den økonomiske spåkugle

En ungt par er ude og gå i byen og ser på hinanden

Det siger kunderne

Hør hvad Private Banking-kunder siger om deres oplevelse med os

Vi skræddersyr en attraktiv løsning til dig

Kontakt os og hør om dine fordele som Private Banking-kunde.