Om koncernen

BankNordik har filialer i Danmark, på Færøerne og i Grønland. Derudover driver koncernen ejendomsmæglervirksomhed under navnet Skyn på Færøerne og forsikringsvirksomhed på Færøerne under navnet Trygd. BankNordik har hovedsæde i Tórshavn og er noteret på Nasdaq Copenhagen.

Helhedsrådgivning til privatkunder

Koncernens bankforretning i Danmark har fokus på privatkunder, og har filialer i Jylland, på Fyn og i hovedstadsområdet.

Som kunde hos os får du rådgivning, der kommer hele vejen rundt om din økonomi. Vi tilbyder nemlig en lang række løsninger, der hjælper dig med både den daglige økonomi og de større økonomiske beslutninger som bolig, investering og pension. Priserne er konkurrencedygtige, og jo flere forretninger du samler hos os, jo bedre priser og vilkår kan vi tilbyde dig. Sammen med dig finder vi de løsninger, der passer til dine behov – dermed får du det optimale ud af dine økonomiske muligheder.

BankNordiks filial i Lyngby

Find din nærmeste filial

Konkurrencedygtig og personlig bank

I vores over 100-årige historie har vi serviceret vores kunder gennem tykt og tyndt. Vores kundepleje bygger på et fundament af bundsolid økonomi og vores kerneværdier; kompetence, engagement og proaktivitet. BankNordik har udviklet sig betydeligt de seneste år, og det er fortsat vores strategi at forstærke bankens position som en moderne nordisk bank og øge den langsigtede værdiskabelse for bankens kunder og aktionærer.

Læs også

En flok fugle sidder i bakkerne på Færøerne

Historie

Læs om BankNordiks over 100 år lange historie

En fodboldspiller står på banen i sin trøje, der er sponsoreret af BankNordik

Samfundsansvar

Vi lægger stor vægt på at bidrage positivt til lokalområderne, hvor vi er til stede

En kvindelig medarbejder fra kundeservice med headset på

Forståelse er vores sag

God rådgivning starter med forståelse

Fire medarbejdere holder møde bag en glasvæg

Ansat i BankNordik

Få en stor stemme i en mindre organisation

Vil du høre mere om, hvad vi kan gøre for dig?

Ring til os på

76 97 80 00

... eller send en besked