En lille dreng skal til at sparke på mål i en fodboldkamp

Har du husket at forsikre dit barn?

Hvis uheldet er ude, er det godt at have en forsikring. Der er mange situationer i tilværelsen, hvor det skaber større tryghed for dig og dine børn at være dækket godt ind.

Det er fornuftigt med jævne mellemrum at justere forsikringerne, så de passer til de ændrede behov. Det kan f.eks. være nødvendigt, hvis I får flere børn, og efterhånden som børnene bliver ældre.

Ulykkesforsikring

Sørg for at være dækket af en ulykkesforsikring, der giver erstatning, hvis du eller dine børn kommer ud for en ulykke. Ulykkesforsikringen giver udbetaling ved varigt mén samt hjælp til betaling af nødvendig behandling som følge af en ulykke.

Til børnene kan du tegne en børneforsikring, der dækker hele døgnet. Alle jeres børn kan registreres på samme forsikring, og det er vigtigt, at få hvert barn registreret på forsikringen.

Sikring til dit barn hvis du går bort

Vi tilbyder en særlig forsikring til børn kaldet "Letsikring af barn ved død". Med denne forsikring får barnet en økonomisk håndsrækning, hvis den ene eller begge forældre skulle dø, før de fylder 60 år.

Forsikringen udbetales til barnet som et årligt beløb, indtil barnet fylder 21 år. På den måde kan barnet komme videre med sine planer om uddannelse, bolig, kørekort eller lignende.

Se også

Et barn leger med skovl på en strand

Kundeprogram

NordikBørn

Giv dit barn en god økonomisk start på livet

En dommers hammer ligger foran to store bøger

Arv og testamente

Dine, mine og vores børn? Er dine arveforhold opdaterede?

En mor og en far leger med deres to børn i sengen

Forsikring af dig og din familie

Økonomisk tryghed i hverdagen

En cykel er låst fast med kæde og hængelås

Forsikring af dine ting

Hjælp hvis uheldet er ude

En blå baggrund

Få rådgivning der er til at forstå

Kontakt os og hør mere