Hold møde med os online

Du behøver ikke bruge tid på transport - eller smide sutskoene - for at mødes med os. Du kan nemlig mødes med din rådgiver online - lige dér hvor det passer dig bedst. Om det er ved køkkenbordet, i sofaen eller noget helt tredje, blander vi os ikke i.

Det er nemt, og det kræver hverken teknisk snilde eller download af tunge programmer. Netmøder bliver altid holdt over en sikker forbindelse.

Udfyld formularen nedenfor, og vi vender tilbage til dig så hurtigt som muligt.

Sådan gør du

• Book møde hos din rådgiver eller brug formularen ovenfor
  • Du modtager bekræftelse i din Netbank
  • Dit planlagte møde kan ses i din Netbank under Kommunikation
  • 15 minutter før mødestart kan du klikke ”Deltag i netmødet” i din Netbank

Du kan også ringe til os