BankNordiks filial i Lyngby

Velkommen

Som du måske ved, indgik Spar Nord kort før jul en aftale med BankNordik om at overtage deres danske aktiviteter. Myndighederne har nu godkendt aftalen, og det glæder os derfor at kunne byde dig velkommen som kunde i Spar Nord fra 1. februar.

Med flere end 55 afdelinger, der betjener både privatkunder samt små og store erhvervskunder, fordelt over hele landet kan Spar Nord bryste sig af at være Danmarks femtestørste bank. Vores måde at drive bank på er kendetegnet ved lokal tilstedeværelse og personlig relation, og du kan derfor forvente at beholde din nuværende rådgiver, ligesom du fortsat kan møde os i din lokale afdeling.

 

En stærkere lokal tilstedeværelse

Hos Spar Nord er vi meget bevidste om den tillidserklæring, der ligger i, at man som kunde betror sin økonomi til banken. Vi glæder os derfor over at kunne videreføre de eksisterende relationer fra BankNordik mellem kunder og rådgivere – og dermed fastholde den personlige og tillidsfulde relation, som er så afgørende for et godt forhold mellem kunde og bank.  

Vi er samtidig overbeviste om, at en øget lokal tilstedeværelse er med til at styrke de lokale kompetencer og sikre en større videndeling på tværs af fagområder, hvilket skal sikre en endnu stærkere rådgivning af vores kunder. Derfor er det også afgørende for os, at såvel vores medarbejdere og kunder finder sig godt til rette i Spar Nord, så vi kan bygge videre på det gode fundament, som BankNordik allerede har opbygget.

 

Hvis du har spørgsmål

Vi ser frem til at fortælle dig endnu mere om de muligheder, det giver dig at være kunde i Spar Nord. Hvis du har brug for at holde et møde eller har nogle spørgsmål, kan du kontakte banken eller din rådgiver på samme måde, som du plejer.

Kontakt banken
Find din rådgiver

Du kan læse mere om Spar Nord på www.sparnord.dk

Endnu en gang velkommen i Spar Nord.

Spørgsmål og svar

Kan jeg forvente at beholde min nuværende rådgiver?

Ja, det kan du.

Kan jeg forvente, at der fortsat er en lokal afdeling i byen?

Ja, det kan du. I de byer, hvor der både er en BankNordik-afdeling og en Spar Nord-afdeling, kan det ikke udelukkes, at vi samler medarbejderne under samme tag.

Kan jeg stadig bruge mit betalingskort og min net- og mobilbank?

Ja, det kan du. Alle dine nuværende aftaler og produkter videreføres uændret for indeværende.

Når vi senere på foråret indleder processen med at flytte dine bankforretninger til Spar Nords IT-systemer, vil du modtage nærmere information.

Indtil da kan du trygt fortsætte med at bruge banken ligesom du plejer.

Får jeg nye kontonumre?
Vi ved på nuværende tidspunkt ikke, om det er muligt at videreføre kontonumrene, men vi håber snarest at kunne melde noget ud. Indtil da kan du trygt bruge dine nuværende kontonumre, som du plejer.

Hvis du er i tvivl, så tag endelig fat i din rådgiver, som kan hjælpe dig.
Kan jeg allerede i dag blive betjent i en af de øvrige Spar Nord-afdelinger?

Frem til at dine bankforretninger bliver flyttet over på Spar Nords IT-system, vil du kun kunne blive betjent i din nuværende afdeling og andre BankNordik-afdelinger.

Det skyldes, at dine kundeoplysninger frem til det, vi kalder konverteringsdagen, er placeret på BankNordiks systemer.

Jeg er ikke kunde nu, men har overvejet at blive kunde i BankNordik. Kan jeg blive det?

Du er meget velkommen, også som ny kunde. Se her, hvordan du kontakter os.

Skal vi hjælpe dig videre?

Ring til vores Kundeservice på

76 97 80 00

... eller send en besked