Sikker kommunikation

I BankNordik forstår vi, hvor vigtigt det er, at de personoplysninger, som du deler med os, bliver håndteret på betryggende vis. Beskyttelse af dine personoplysninger er et ansvar, som vi tager alvorligt.

Sikre kanaler

Når du har behov for at sende personoplysninger til os, fx lønoplysninger, formueoplysninger, kontooplysninger, kortoplysninger, transaktionsoplysninger eller helbredsoplysninger, anbefaler vi, at du bruger nedenstående sikre medier. På den måde kan du være sikker på, at uvedkommende ikke får adgang til dine oplysninger, og at oplysningerne ikke gemmes på medier, som banken ikke kontrollerer. 

  • Netbank

  • Mobilbank

  • e-Boks

Netbank

Netbank er en fuldt beskyttet kommunikationskanal, hvor du kan skrive direkte til din rådgiver på en nem og sikker måde. Det er lige så nemt som at skrive en e-mail, men sikkerheden er langt højere end ved almindelig e-mail, og du kan være helt sikker på, at ingen andre kigger med.

Hvor finder jeg den funktion?
Gå ind under menupunktet "Kommunikation" i Netbank. Her finder du et punkt, der hedder "Beskeder", hvor du kan skrive og læse beskeder.

Hvis du ikke er kunde

Hvis du ikke er kunde i BankNordik, kan du kontakte os via kontakt@banknordik.dk vedrørende generelle forespørgsler. Hvis du har behov for at dele personoplysninger med os, anbefaler vi, at du bruger e-Boks.

Har du brug for hjælp?

Ring til Kundeservice på

76 97 80 00