Formueprognose

BankNordiks formueprognose er et unikt rådgivningsværktøj, specielt udviklet til dig som Private Banking-kunde

En kvinde sidder i en vindueskarm med en kop kaffe

Hvad betyder det for min økonomi, hvis jeg går tidligt på pension? Hvordan påvirker et forældrekøb mit fremtidige rådighedsbeløb? Vil det være en fordel for mig at indfri gæld?

Ingen kan spå om fremtiden, men med en formueprognose tager vi et kig i den økonomiske spåkugle – baseret på fakta bestående af dine økonomiske data, gældende regler og satser samt dine forventninger og ønsker til fremtiden.

Ud fra dette viser formueprognosen, hvordan din formue vil udvikle sig under forskellige økonomiske scenarier.

En formueprognose giver dig overblik

Ud fra din og familiens formueprognose giver din Private Banker dig overblik over, hvordan du optimerer din formue – frie midler, pension, bolig eller formue i virksomheden. Det giver dig tryghed for, at din formue plejes optimalt...på kort såvel som på lang sigt.

Få optimeret din formue – live under mødet

På et formueprognose-møde med din Private Banker får du vist konsekvenserne af dine ønsker for familiens fremtidige økonomi – inden du fører ønskerne ud i livet. Det giver dig fuldt økonomisk overblik og et faktabaseret grundlag at træffe dine beslutninger på.

Hele vejen rundt om din økonomi

En formueprognose tager højde for alle aspekter af din økonomi:

  • Investering

  • Forældrekøb

  • Pension

  • Nedsparing

  • Arveplanlægning

  • Virksomhedsejer / generationsskifte

  • Virksomhedsskatteordning

  • Privatforbrug

For dig som er virksomhedsejer

Som Private Banking-kunde med selvstændig virksomhed har du brug for rådgivning, der tager hensyn til både virksomhedsejerskabet og privatøkonomien. Denne rådgivning får du i BankNordik.

Med en formueprognose stilles der skarpt på både din, din families og din virksomheds økonomi. Formueprognosen skaber altså overblik og viser dig synergierne mellem privatøkonomien og virksomhedsejerskabet – herunder også de særlige muligheder du, som virksomhedsejer, har inden for pension og skat. Det giver dig overblik over din samlede økonomi.

Læs mere

Moderne liebhaverbolig med swimmingpool

Boligrådgivning

Boligen er ofte omdrejningspunktet i en økonomi. Vi har kompetencerne til at rådgive dig om alle aspekter af din boliginvestering og -finansiering.

BankNordiks Private Banking team

Mød vores team

Kompetente og dedikerede medarbejdere tager hånd om din økonomi og de helt særlige behov, du har som Private Banking-kunde

En mand bruger en tablet

Vi skræddersyr en attraktiv løsning til dig

Kontakt os og hør om dine fordele som Private Banking-kunde.