En ung bærer på flyttekasser i et nyt hus

Husk forsikringen, når du flytter hjemmefra

Boligjagten er endelig overstået! Du har fundet dét, der skal være dit første helt eget hjem. Du ser for dig, hvor sengen skal stå - og hvor fedt det bliver, når vennerne hænger ud, og der ingen forældre er til at blande sig.  

Måske kommer du til at savne mors (eller fars) kødgryder, men det passer dig fint at slippe for deres formaninger... "Ryd nu op på dit værelse", "pas nu på din computer", "kør pænt i trafikken"...

Pak forsikringerne med i flyttekassen

"Starter I nu også...", tænker du måske. Og ja, det gør vi. For en stjålet computer er en dyr omgang - især på SU. Dét er slemt nok, men kommer du til at forårsage et trafikuheld, kan du risikere at skulle betale af på en erstatning i millionklassen resten af livet.

Så om du rydder op, blander vi os ikke i. Men en ordentlig forsikring - dét bør du ha'! 

 

 

Huskeliste når du skal vælge forsikring


Hvilken forsikring skal du vælge?
De fleste har brug for en ulykkesforsikring, en rejseforsikring og en indboforsikring. Tjek først om du er dækket af dine forældres indboforsikring.

Har du en særlig livsstil?
Dyrker du f.eks. motorsport? Rejser du meget? Har du et fysisk handicap? Så kan der være særlige krav til dækning og forsikringssum. 

Har du behov for tillægsforsikringer?
Ikke alle indboforsikringer dækker automatisk f.eks. cykeltyveri. Vær opmærksom på hvad der er dækket som standard, og hvad der kræver en tillægsdækning.

Rejser du meget?
Rejser du ofte, og rejser du langt? Vær sikker på, at din rejseforsikring dækker.

 

Læs også

Kontakt os, så hjælper vi dig

Ring til os på 

76 97 80 00

... eller send en besked