Dorte Olsen Assistant Private Banker

Teamwork motiverer mig til altid at yde mit bedste

Som Assistant Private Banker er jeg Private Bankernes forlængede arm – et rigtig godt match til min person, da jeg drives af at servicere og hjælpe, både når det drejer sig om kollegaer og kunder. Vores tætte samarbejde om kunderne i afdelingen gør, at jeg kan være en indgangsvinkel for kunderne, hvis deres primære rådgiver er optaget. Det gør os endnu mere tilgængelige og betyder, at vi kan reagere hurtigt, når vores kunder har brug for rådgivning.

Her i Private Banking-teamet er der smil, sammenhold og stor arbejdsglæde. Vi er alle motiverede til at yde en optimal service og rådgivning hver dag – det håber jeg, at vores kunder kan mærke.

Vores værdier i BankNordik er engagement, kompetence og proaktivitet, og de værdier bestræber vi os på at efterleve hver eneste dag. Et personligt succeskriterie for mig er, at alle kunder får den oplevelse ved at være Private Banking-kunde hos os.

Erhvervserfaring og uddannelse
Ansat i BankNordik i 2016 som privatkunderådgiver i filialen på Østerbro. Siden marts 2019 en del af Private Banking-teamet. Uddannet i Danske Bank i 1997 og har derudover været ansat i Lån & Spar og Jyske Bank.