Bliv kunde i BankNordik

Indrømmet! Ved første øjekast kan det være svært at se forskel på banker og udbuddet af "finansielle ydelser", som det hedder med et fint ord. Vi tilbyder jo allesammen konti, betalingskort og lån og hjælper med boligkøbet og gode råd til pensionstilværelsen. Og vi stiller også alle en netbank til rådighed for vores kunder. Vi vil dog vove den påstand, at du både kan se, føle og mærke forskel på BankNordik og "alle de andre".

Her kan du læse lidt mere om, hvordan vi kan gøre en forskel for dig og din økonomi. Og hvis du vil have en snak med os, så udfyld formularen herunder. Så vil vi kontakte dig hurtigst muligt.

Du er også velkommen til at skrive direkte til en af vores dygtige, engagerede og servicemindede rådgivere. Du finder alle vores filialer og medarbejdere her.

Skifte bank

Synes du, det lyder besværligt at skifte bank? Det er det slet ikke – vi hjælper dig gennem hele processen og klarer alt det praktiske.

Attraktive renter og gebyrfrihed

Uanset hvor mange konti og hvor meget rådgivning du har brug for, så har vi en løsning til dig. Vælger du at samle hele din økonomi hos os, vil et af vores kundeprogrammer helt sikkert passe til dig.

Kundeprogrammer til ethvert behov

En familie med mor, far og to børn kigger glad ind i kameraet

Nordik360

Jo mere du samler, jo flere fordele får du

En ung kvinde sidder ved en sø og ser på BankNordiks hjemmeside på sin laptop

Ungdomsbanken

Til dig mellem 18 og 28 år

En mand med briller bruger en tablet

Private Banking

Til dig med formue

En bunke danske pengesedler

Til den daglige økonomi

Lønkonto, budgetkonto og Netbank

Vil du høre mere om, hvad vi kan gøre for dig?

Ring til os på

76 97 80 00

... eller send en besked