Forestil dig en bank, hvor du er VIP kunde

I Ungdomsbanken har vi fokus på dig mellem 18-28 år. Din rådgiver er ikke 30 år ældre end dig, men forstår din verden og din hverdag. 

En ung mand laver parkour

Ungdomsbanken er skræddersyet til dig som ung kunde. Hvad enten du skal til at flytte hjemmefra, er studerende, i arbejde eller står over for køb af din første bolig, så er vi der til at rådgive dig med udgangspunkt i netop din situation.

Få alt det bedste med NordikSolo

I Ungdomsbanken bliver du VIP kunde i banken og får en masse gratis tjenester og fordele. Vi kalder det NordikSolo! Og det er alt det bedste til dig – så du får overskud til at fokusere på det, der er vigtigt i dit liv. 

Læs mere om NordikSolo her

En gruppe unge sider sammen på en café og smiler

I Ungdomsbanken har vi altid tid til dig

Kontakt os


Hold møde med os i din sofa

I Ungdomsbanken er tilgængelighed et nøgleord – derfor holder vi primært telefon- og videomøder, så du slipper for at bruge tid på at gå i banken, men kan møde os uanset hvor du er. Du kan f.eks. sidde hjemme i sofaen med en kop kaffe og få rådgivning på din mobil, tablet eller computer. Hvis du foretrækker at SMS'e eller sende os en e-mail, er du selvfølgelig også velkommen til det.

Mere end en bank

Vi vil rigtig gerne høre fra dig, høre din mening og få lov til at vejlede dig. Vi vil gerne gøre din hverdag lettere, så du kan bruge energien på det, der har betydning for dig.

Vi er her for at hjælpe lige netop dig, og vi er der, når du har brug for det. Med os har du altid nogen, du kan stille spørgsmål til - både de kloge, de sjove, de velovervejede og alle de andre ind i mellem. 

Andre har også læst